Nostalgische Kim Kardashian toont beelden van eerste date met Kanye. Toen alles nog goed ging…

Hoe zag de eerste date van Kim Kardashian en Kanye er eigenlijk uit? Dat is alweer vier jaar geleden, en dat was dus zo…

De eerste dat evan Kim Kardashian en Kanye West, hoe moet dat geweest zijn? Nou, ik zal het maar verklappen: ze gingen naar New York, waar ze samen een liefdesmelodietje hebben gespeeld op de vloer van een warenhuis. Ja, Kanye kan niet alleen rappen.. hij lijkt ook een talent te hebben voor het bespelen van de piano:

De twee lijken zich erg te vermaken. Logisch ook, want anders was het ongetwijfeld nooit tot een huwelijk gekomen waaruit twee kerngezonde kinderen voortkwamen. De vonk slaat hier duidelijk over tussen de realityster en de rapper. Een perfect koppel, lijkt het. Meteen vanaf het begin al..

Maar is het filmpje ook een schreeuw uit wanhoop voor betere tijden? Het huwelijk van Kim en Kanye is aan behoorlijk wat erosie onderhevig. De echtgenoten ruziën regelmatig over van alles en nog wat, en Kanye lijkt ook moeite te hebben om zijn exen met rust te laten. Eerder dit jaar zou een woedende Kim ook haar man tijdelijk uit huis hebben geplaatst.

We hopen uiteraard dat dit allemaal tijdelijk is en de twee ooit zo verliefde tortelduifjes zich weer volledig met elkaar verzoenen. Maar verdomd lastig wordt dat wel…


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.