Ook Max Verstappens vader Jos is nu razend op raceteam van zijn zoon

Geen categoriemrt 22 2016, 10:00
Het is allang geen pais en vree meer tussen de Verstappens, en Toro Rosso, de renstal van de jonge racemeester.
Afgelopen zondag was zoonlief Max Verstappen al enorm pissig was op zijn renstal...

Gaat het übertalent uit Nederland de verwachtingen nu eindelijk waar maken? De droom bleek een stuk mooier dan de werkelijkheid, want alhoewel Verstappen zelfs nog even op de vierde plek heeft gereden, zorgde een serie flops van zijn team ervoor dat hij uiteindelijk genoegen moest nemen met de tiende plek.

...en vandaag voegt ook vader Jos zich bij zijn zoon, die zijn opvatting steunt dat Toro Rosso - die eigenlijk aan de kant van Max moet staan - de Hollandse snelheidsduivel een loer gedraaid heeft.
In de Grand Prix van Australië blunderde het team aan alle kanten. In de pitstop werd gehannest, waardoor Max veel tijd verloor. Teamgenoot Carlos Sainz was enorm aan het treuzelen voor hem, waardoor mega-Max er niet langs kon, en eerdere opmerkingen van teambazen van Toro Rosso gaven ook al aan dat het team de Nederlandse topcoureur liever kwijt dan rijk is.
Vader Jos sluit zich aan in de rij van criticasters, en staat vierkant achter zijn zoon:

"Ik denk dat het alleen maar goed is dat we een paar coureurs hebben die agressie laten zien”, aldus Jos in gesprek met Motorsport.com.

“Max is zeker geen coureur die overal ja en amen op zegt. Hij wil naar voren komen en races winnen. Dat zit nou eenmaal in hem. Ik vind dat een erg positieve eigenschap van hem.”

Precies, en dat is ook vooral waar Max mee door moet gaan. Hoeveel judassen er ook mogen rondrijden op de circuits, of zich begeven in de sinistere wandelgangen daar omheen. Op naar een podiumplek de volgende keer, Max!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten