Slachtoffer steekpartij trekt mes uit zijn eigen nek en geeft terrorist koekje van eigen deeg

Geen categoriemrt 10 2016, 14:00
Er waren deze week veel steekpartijen in Israël, maar één terrorist is dat duur komen te staan.
Deze week werd Israël opgeschrikt door een brute geweldsgolf. In meerdere steden staken Palestijnse terroristen onschuldige burgers neer, waarbij onder meer een Amerikaanse student werd gedood en meer dan negen gewonden vielen. Toch was er ondanks al die aanslagen één lichtpuntje. Een man in Jeruzalem gaf een terrorist namelijk een keihard koekje van eigen deeg.
Een Palestijnse terrorist achtervolgde de 40-jarige Yonatan Azarihab, en stak hem meerdere keren in zijn bovenlijf en in zijn nek. Op wonderbaarlijke wijze wist Yonatan het mes uit zijn eigen nek te trekken, en ging het gevecht aan met de terrorist. Het resultaat? Hij stak de terrorist dood, en wist het zelf te overleven.
Screen Shot 2016-03-10 at 13.47.15
Yonatan werd nog wel naar het ziekenhuis gebracht, maar heeft verder geen blijvend letsel aan de steekpartij overgehouden. Dat kun je niet zeggen van de terrorist die hem wilde doden, want die kan geen schade meer aanrichten. Een wonderbaarlijke zelfverdedigingsactie: de terrorist had waarschijnlijk nooit verwacht dat deze orthodoxe Jood keihard terug zou vechten.
Hoewel dit een bijzonder verhaal is, is de context ervan natuurlijk erg triest. Het is bizar dat mensen voor hun leven moeten vrezen omdat er zomaar een terrorist met een mes om de hoek kan staan. Hopelijk komt er snel een einde aan de Palestijnse terreurgolf, en beseffen de Palestijnse leiders dat de oplossing niet ligt in geweld, maar in vreedzame onderhandelingen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten