Sluit Michael van Gerwen een knotsgekke week af met winst UK Open?

Geen categoriemrt 06 2016, 13:00
De Nederlandse darter lijkt door niets of niemand nog gestopt te kunnen worden. Maakt hij het vanavond waar in de prestigieuze UK Open?
Wanneer je het hebt over darters, zijn er momenteel op de wereld niet veel die de 26-jarige voormalige wereldkampioen uit Nederland kunnen bijbenen.
Nadat Van Gerwen vorige week het hoogste op televisie uitgezonden gemiddelde van 123 gooide in de Premier League, staat hij op het UK open-toernooi ook weer subliem te spelen. Gisteren gooide 'MVG' een heuse negendarter, het uitgooien van een beurt in het laagste aantal beurten:
https://twitter.com/LukeVinton97/status/706131854500429826
Maar ook anderen werden totaal verwoest door de onbreekbare Brabander. De Belg Kim Huybrechts kwam gisteren niet verder dan een stand van 9-2 tegen de beste darter van de wereld:

De 26-jarige Brabander gooide meer dan de helft van zijn dubbels erin en produceerde bovendien een prima gemiddelde van 102.2. Huybrechts kwam er met 86 gemiddeld niet aan te pas en faalde keer op keer op zijn dubbels.

Inmiddels is hij in de kwartfinales beland, waar hij vanmiddag uitkomt tegen de subtopper Barry Lynn. De rest van toernooi wordt ook vanmiddag gespeeld, en we zullen eens zien of 'Mighty Mike' dan in staat is om ook dit toernooi op z'n naam te schrijven. Sinds het begin van 2015 wint de darter namelijk bijna alles wat er te winnen valt. Nog een UK Open toevoegen aan zijn prijzenkast zal dan zeker niet misstaan!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten