Sylvie Meis krijgt kritiek op gezellige kiekjes in Hamburg

Geen categoriemrt 24 2016, 11:00
De "spontane" foto's waren misschien toch niet zo spontaan.
Sylvie Meis heeft een leven waar velen jaloers op zijn. De ster is het middelpunt van een gigantische reclamecampagne van Hünkemöller, compleet met bikini's en zelfs parfums. Bovendien presenteert ze sinds vorige week Let's Dance, één van de best bekeken programma's in Duitsland. Met andere woorden, Sylvies carrière gaat als een trein. Toch probeert ze gewoon te blijven, en deelt ze regelmatig foto's van haar dagelijks leven op Instagram. In de sportschool, thuis op de bank, in de stad: Sylvie deelt het met haar fans. Zo ook deze foto:
https://www.instagram.com/p/BDTne5IAZMI/?taken-by=1misssmeis
Gezellig shoppen in Hamburg!

"Dutchies in Hamburg with my stylish girlfriend @petravanbremen#hafencity #hamburg #friends #happygirls"

Wat leuk, zo'n kiekje tijdens het winkelen. En kijk eens naar die prachtige outfit van Sylvie! Een casual bomberjack, en bijzondere designerschoenen om het geheel toch een chic tintje te geven. In de reacties overladen fans Sylvie dan ook met complimentjes over haar mooie outfit en prachtige lach.
Maar anderen hebben de buik een beetje vol van dit soort foto's. Yvonne Smits schrijft:

"En natuurlijk liep Sylvies huisfotograaf vooruit om deze foto's te maken #lekkerspontaan"

Het sarcasme druipt er vanaf. Foto's laten maken door een fotograaf voor je eigen Instagramaccount is zo ongeveer het tegenovergestelde van spontaan, zeker als je ziet hoe uitgebalanceerd Sylvies outfit is. Dit is geen spontaan kiekje tijdens het shoppen, maar een zorgvuldig geplande fotoshoot! Fans denken misschien dat Sylvie er altijd zo tiptop bijloopt, maar het moge duidelijk zijn dat deze foto's tot in de puntjes zijn voorbereid, geen enkel detail is aan het toeval overgelaten.
Is dat erg? Nee hoor – Sylvies fans genieten van dit soort mooie plaatjes. Maar is het spontaan? Is het echt? Nee. Het is een toneelstukje, en Sylvie speelt dat toneelstuk fantastisch mee.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten