Tofik Dibi stuurt vreemde Wilders-tweet en steekt dan z’n middelvinger op

dibitofki
Foto: Mindshakes / YouTube

De voormalige GroenLinks-politicus Tofik Dibi is dan inmiddels al een jaar of drieënhalf geen Kamerlid meer, ophouden met het genereren van controverse zit er niet in.

Tofik Dibi is inmiddels al weer jaren weg uit politiek Den Haag, maar als hij één ding enorm mist dan is het wel het ultieme gemak waarmee je als Tweede Kamerlid een controverse opwekt. Maar goed nieuws voor Dibi: hij lijkt zijn mojo terug te hebben. Weliswaar creeërde hij de allergoedkoopste controverse die een mens kan bedenken, maar goed: van een wachtgeldwillem moet je ook weer niet te veel kwaliteit verwachten.

Dibi twitterde namelijk iets dat door velen werd geïnterpreteerd als een doodsverwensing van Geert Wilders:

“Wanneer je wil dat een soort uitsterft,” aldus de voomalige GroenLinkser: “En een soort blijft leven.” Door velen werd dat geïnterpreteerd als een oproep om koala’s te beschermen, maar een andere ‘soort’ (Wilders en/of PVV’ers) van kant te maken.

Dibi – die zichzelf “Tofi Annan” noemt; naar voormalig secretaris van de Verenigde Naties Kofi Annan – beweert echter zich van geen kwaad bewust te zijn. Iets onaardigs twitteren – nou ja, iets heel onaardigs twitteren – zou hij nooit doen. Ook niet over Geert. Geert is hartjes en liefde!

Maar Twittergebruikers? Tuig van de richel. Dibi beantwoordde iedereen die zijn cryptische tweet verkeerd interpreteerde dan ook met een dikke vette middelvinger:

Natuurlijk trekt de wachtgeldslurpende Tofik al jaren de middelvinger naar Nederland, door lekker op kosten van de belastingbetaler de anti-Wilders-intellectueel uit te hangen. Maar als het hem voldoening schenkt ook nog eens via social media ons zijn langste vinger te laten zien, dan moet hij dat maar doen hè? Stoere jongen.

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

40 reacties

 1.   

  Zojuist gelezen: http://www.msn.com/nl-nl/nieuws/nationaal/schokkend-zwendel-bij-aangiften-tegen-wilders/ar-AAgGVhN?ocid=spartanntp
  Dus voor de C.P.’s onder ons: Niet van Bron, Niemoller, GeenSteil etc. maar MSN. Jullie kunnen dus zónder gevaar, ziek te worden, dit lezen!

  Schokkend: zwendel bij aangiften tegen Wilders
  Advocaat Geert-Jan Knoops kreeg van de rechter de mogelijkheid om 15 van de 6400 mensen die aangifte deden te ondervragen. De Telegraaf heeft de beschikking over die stukken en ze schetsen geen prettig beeld. Tegenstanders van Wilders uit de moslimwereld hebben rare methoden gebruikt om het aantal aangiften op te schroeven.

  Een andere getuige vulde op zijn aangifte in dat hij zich gediscrimineerd voelde. In het verhoor blijkt daar niets van te kloppen. „Ik voelde mij niet gediscrimineerd, ik wilde alleen geen fitna, geen oproer. Ik vind wel dat hij mag zeggen wat hij wil, maar wij mogen ook zeggen wat wij willen.”

  Op de markt, waar hij het aangifteformulier in handen kreeg gedrukt, zei een hem onbekend persoon: „Dit formulier, dit is tegen Wilders en dat moet ingevuld worden.” Dat was nog een hele opgave, want ’C’ kan niet lezen.

  Volgens Knoops zou in sommige gevallen de politie hebben geholpen bij het invullen van de aanklachten.

  1.   

   @cmsuijkerbuijk

   Bron van origine: de Telegraaf.

   http://www.telegraaf.nl/binnenland/25376163/__Aangiften_Wilders_blijken_nep__.html

   Bij de aangiften kan men gerust vraagtekens zetten, echter bij het artikel van de Telegraaf ook.

   Wilders is geen rechtszaak waard. Alleen maar geldverspilling.

   1.   

    @ Mar

    Ik begrijp dat dit nieuws u niet welgevallig is.

    Vindt u een rechtszaak voor Joop van Riessen, die zei dat het goed zou zijn om Wilders te mollen en z’n aanhang te transporteren?

   2.   

    @ Mar

    Ik begrijp dat dit nieuws u niet welgevallig is.

    Vindt u een rechtszaak voor Joop van Riessen, die zei dat het “goed zou zijn om Wilders te mollen en z’n aanhang te transporteren”, wel z’n geld waard?

    1.   

     @J.C.

     Die rechtszaak tegen Wilders moet er helemaal niet komen. Ik lees inderdaad liever dat de zaak wordt geseponeerd.

     Het artikel in de Telegraaf is een open deur intrappen. Oud nieuws want het ging toch allang rond dat bij het verzamelen van aangiftes tegen Wilders een en ander niet de schoonheidsprijs verdiende. En dan gaan Telegraaf-puppies 2 jaar na dato een onderzoek doen naar de aangiften.

     Het wordt hoog tijd dat men in Nederland eens volwassen omgaat met vrijheid van meningsuiting, zoals men in Amerika doet.

     Zeg wat je wil voor iedereen over iedereen, niks en niemand uitgezonderd, maar verwacht/eis niet dat er geen commentaar daarop komt van anderen.

     Vrijheid van meningsuiting betekent niet dat iedereen met één mond moet spreken. Niemand is verplicht het eens te zijn met uitspraken van een ander. En wie uitdeelt, moet ook kunnen ontvangen.

   3.   

    @Mar
    Waarom kun je bij het artikel van de Telegraaf vraagtekens zetten? Wat is er mis mee dan?
    Leg a.u.b. eens uit!

   4.   

    ook hier kan ik je uit de droom helpen , er zijn meer nieuwsbladeren die dit vermelden !!.

    citaat uit Elsevier ” In de Al-Fatah-moskee in Tilburg werd gelovigen verteld dat de formulieren door iedereen ingevuld moesten worden. ‘Het bestuur heeft tegen ons gezegd dat de politie langskwam en dat het de bedoeling was een formulier in te vullen,’ zegt getuige ‘G’.”.

    en deze !!, “Politie hielp mee

    Getuige ‘F’ ging met een groepje van 40 man naar de politie in Delft om te demonstreren. Eenmaal daar vulde de politie aangifteformulieren in. Het enige wat er moest gebeuren, was een handtekening zetten. De rest was al ingevuld. Een tolk was er niet. Vertaalwerk werd gedaan door een PvdA-raadslid.”.

    en zo lezen wij dat de tijden van weleer weer herrijzen !!, tijdens de bezetting , (wat nu weer is wij zijn bezet door de islam !, en door de linkse dictatuur ), gaven overheidsdienaren , waaronder politieagenten mede burgers (Joden) aan bij de bezetter !!.

    tja @Mar en zo zie je maar dat wij een laf achterbaks volk zijn , die anderen voor eigenbehoud , aan willen brengen en vervolgen , bang om de kop te verliezen.

    aan de geïmporteerde en gefacilieerde islam ideologie

  2.   

   Artikel 188

   Hij die aangifte of klacht doet dat een strafbaar feit gepleegd is, wetende dat het niet gepleegd is, wordt gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste een jaar of geldboete van de derde categorie.

  3.   

   Voor zo 75 jaar terug als je zei minder Duitsers had je direct een enkele reis Dachau.
   Die gingen toch ook flink te keer in dit land niet iedere Duitser maar toch.
   Nu als je zeg minder Marokkanen die toch ook flink tekeer gaan gezien de criminaliteit niet ieder Marokkaan maar toch ,kom je voor de rechtbank.Dus er is wel wat vooruitgang. Nu maar hopen dat er geen namaak Freislers zitten.. Gezien de ophitsing valse aangiftes en politieke aansturing mag je vrezen van wel.Ieder geval moet de grootse ophitser aan aanzetten tot valse massale aangiftes de burgemeester van Nijmegen wel voor een tribunaal.

 2.   

  Topik Dibi kan voor mij niet meer stuk sedert zijn vlijmscherpe Youtube filmpje jegens de boze burgers.

  https://m.youtube.com/watch?v=CYC-1o9Q6eU

  1.   

   @ceteris paribus

   Onnedelandser kan bijna niet.

   En dan die tweet, waarin hij wenst dat Wilders (uit)sterft, ook zo’n logisch vervolg op het onnederlandse you tube verhaaltje.

   1.   

    Het is heel erg Nederlands en daarom ook zo raak. Tofik houdt Nederlanders de spiegel voor en met name de verongelijkte PVV-aanhangers.
    Raker kan het niet worden gezegs.

    1.   

     @ceteris parius

     Het enige wat de Groen Linkser Tofi Dibi in het you tube boodschapje doet, is vanuit z’n altijd aanwezige slachtofferrol, zeggen dat de bezorgde Nederlandse burger een zondebok zoekt, maar beter naar zichzelf kan kijken. Zoals gezegd: onnederlandser kan bijna niet. De calvinist, die de Nederlander is, zoekt per definitie eerst de schuld bij zichzelf. Nu de mohammedanen al decennia lang een voorkeursbehandeling krijgen en de Nederlanders enig verzet daartegen gaan bieden, roept deze Linkse verwende jongen, dat de Nederlanders zich niet zo moeten aanstellen. Vanuit zijn positie goed te begrijpen, hij wil vasthouden aan z’n voorkeursbehandeling door de elite.

    2.   

     ceteris paribus. Hij toont hiermee dat het in zijn hoofd kennelijk niet helemaal pluis is. Nogmaals, stel dat niet Wilders maar Dibi op de foto stond met een koala op zijn arm met hetzelfde onderschrift. Zou dan niet de Marokkaanse bevolking op z’n kop staan.

    3.   

     Hoe zo de spiegel voor.Wat bedoel je nu eigenlijk.

  2.   

   ceteris paribus. Stel dat niet Wilders maar Tofik Dibi op de foto zou worden geplaatst met hetzelfde onderschrift. Hoe zou Groen-Linkser Tofik Dibi dat vinden.

   1.   

    Ik weet niet Tofik in dat geval zou vinden, dat moet je hem echt zelf vragen.
    Ik vind deze ophef nogal vergezocht. Gaat nergens over.

 3.   

  Tofik Dibi: “Ik heb schijt aan de Hollanders”
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/02/tofik_dibi_ik_heb_schijt_aan_d.html

  Overigens word nu ook de kinderen van Jan Roos bedreigt.

  De drie kinderen van GeenPeil-initiatiefnemer Jan Roos worden bedreigd en krijgen op school beveiliging. Dat maakte de columnist van onder meer GeenStijl vrijdagavond op Twitter bekend.

 4.   

  Tibi begint schijnbaar te lijden aan schizofrenie.. vaak voorkomend bij “allochtonen” in een vreemd land…als hij terug zou gaan naar Marokko ..gaat het vast beter met hem…

  1.   

   @ halo1

   Met z’n riante ww-uitkering, hoeft Tofik Dibi geen bezorgde burger te zijn.

   Maar waar hij het gore lef vandaan haalt om de bezorgde burgers van Nederland, die hem dat vele gratis geld toewerpen, zo te beschimpen mag God weten.

   1.   

    Heel veel van die bezorgde burgers zijn boze uitkeringstrekkers die vinden dat de overheid te weinig geld geeft.

    1.   

     @ceteris paribus

     U heeft hier weer uit uw grote duim zitten zuigen?

 5.   

  Tofik Dibi geeft hier aardig het Groen Links denken weer. Grof in de mond jegens tegenstanders, maar o zo gevoelig als de heer Wilders het PVV standpunt uitdraagt.

  Hypocrieter kan bijna niet.

 6.   

  De zoveelste misselijke linkse reactie. Komt niet voor de rechter net als diegene die hem voorgingen.

 7.   

  Het zit Tofik Dibi kennelijk dwars dat Wilders de harde feitelijkheid weergeeft over de criminelen en zware criminelen onder Marokkanen. De Groen-Linkser schuwt indirect oproepen tot geweld en dood in de mond niet.

  Stel dat Dibi op de foto stond met een koala op zijn arm met hetzelfde onderschrift. Hoe zou dan de reactie zijn. Dibi vindt het allemaal heel normaal.

 8.   

  Als zo’n onderschrift in je hoofd zit, je het plakt op een persoon en dan openbaar maakt, dan klopt er toch iets niet in je hoofd.

 9.   

  Toch liever wat van dit soort geroeptoeter van die loser, dan dat hij in de tweede kamer gewichtig loopt te doen.
  Tofi heeft er gewoon moeite mee dat ie een paar maten te klein is voor Wilders, en voor een Marokkaan die hecht aan respect doet dat zeer, ik snap dat wel.

 10.   

  http://www.ad.nl/ad/nl/38261/Nieuws/article/detail/4261681/2016/03/12/Kinderen-van-columnist-Jan-Roos-bedreigd.dhtml

  Toch fijn, die multiculturele samenleving. Echt een verrijking, zoals links ons wil doen geloven.

  1.   

   “Het is niet de eerste keer dat Roos lastig wordt gevallen. In augustus vorig jaar kreeg hij het op straat letterlijk aan de stok met een groep jongeren. Uiteindelijk bleek dat het verhaal van de journalist iets anders in elkaar stak dan werd aangenomen. Roos had tijdens de aanval een knuppel in zijn handen waarmee hij volgens getuigen ‘in de rondte zwaaide’. ”

   De man lijkt een zeker talent te hebben om vijanden te maken. Het is jammer dat dit type provocateurs de belastingbetaler laat opdraaien voor de gevolgen van hun onverantwoordelijke acties.

   1.   

    Nee we kunnen niet allemaal zoveel ‘vrinden’ hebben als meneer de CetPar. Hahahaha jij hebt echt geen ruk te doen, vast en zeker ook een ‘vrije uitloop ruifvretert’….volgens mij zit deze sucker 24 uur op het net te trollen. Wat een onvervalste simpele sukkel is het toch en ook zo verrekte makkelijk uit zijn arabierentent te lokken. Ik trek maar weer een rooie open want ben er voor vandaag weer klaar mee. trolze pendejooooooo……

 11.   

  Wat wil deze vent nu eigenlijk wordt al jaren door de Nederlanders beschermd.Krijgt de islam het hier voor het zeggen dan wordt die van vierhoog naar beneden geflikkerd

  1.   

   Wees maar niet bang, Wim, de moslims krijgen het hier niet voor het zeggen. Je mag best een beetje vertrouwen hebben in de kracht van onze cultuur.

   1.   

    ceteris paribus. islam heeft het voor het zeggen met gebruik van doodsbedreigingen, geweld en moord. Angst onder de bevolking veroorzaken.Zonder is ze nergens.

  2.   

   Onze cultuur en onze vrijheid worden al jaren verkwanseld door links en door de EU, @Wim

   http://www.elsevier.nl/nederland/achtergrond/2016/03/moskee-organiseerde-aangiftes-tegen-wilders-280387/?cmpid=NLC|elsevier_dagelijks|2016-03-12|Deel_aangiften_tegen_Wilders_ge%EBnsceneerd&utm_source=TripolisDialogue&utm_medium=email&utm_term=&utm_content=&utm_campaign=els_12maart&cmpid=NLC|els_12maart|2016-03-12

   De 6.400 aangiften die tegen PVV-leider Geert Wilders zijn gedaan na zijn ‘minder minder-uitspraak’ zijn niet spontaan tot stand gekomen. Moskeeën blijken een actieve rol te hebben gehad in het verzamelen van aangiftes onder oudere, analfabete allochtonen.

   Ronselpraktijken met aangifteformulieren in plaats van stembriefjes. De 6.400 aangiften en 15.000 meldingen van discriminatie tegen Geert Wilders zijn het resultaat van een vooropgezet plan. Dat schrijft De Telegraaf die inzage in de documenten heeft gehad.

   Grootschalige misleiding, beïnvloeding, intimidatie, onkunde bij aangifte tegen Wilders
   ‘PvdA-raadslid hielp met vertalen aangifteformulier’ – As Soennah-moskee deelde aangiftes uit.

   Een van de hilarische samenwerkingen tussen links en de islam. Hilarisch, als het niet zo triest was.

   “Mij is gevraagd om mijn stem uit te brengen in verband met Wilders, tenminste als hij zo heet’

   Van getuige ‘D’ is de handtekening vermoedelijk de enige bijdrage aan het aangifteformulier. Iemand in de moskee vulde voor hem en voor anderen de aangifteformulieren in. Tegen de rechter-commissaris zei ‘D’ dat hij denkt dat Wilders ‘president’ is. Volgens ‘D’ hebben alleen al in de As Soennah-moskee zeker 1.200 mensen aangifte gedaan. ‘Ik heb het beschouwd als zijnde een verkiezing, dat er een telling plaatsvindt en dat ze kijken wie er omhoog gaat of naar beneden gaat.’

   Getuige ‘F’ ging met een groepje van 40 man naar de politie in Delft om te demonstreren. Eenmaal daar vulde de politie aangifteformulieren in. Het enige wat er moest gebeuren, was een handtekening zetten. De rest was al ingevuld. Een tolk was er niet. Vertaalwerk werd gedaan door een PvdA-raadslid.

   In de Al-Fatah-moskee in Tilburg werd gelovigen verteld dat de formulieren door iedereen ingevuld moesten worden. ‘Het bestuur heeft tegen ons gezegd dat de politie langskwam en dat het de bedoeling was een formulier in te vullen,’ zegt getuige ‘G’.

   En in deze maatschappij moeten wij, volgens Simon, vertrouwen hebben? Een giller!

   1.   

    Daar hebben we de fanatieke krantenknipseldienst weer!

    Probeer eens een eigen mening te verwoorden, mevrouw Wachterews, de krant lezen kunnen we zelf wel.

 12.   

  En hiermee onderschrijf ik precies wat Tofik Dibi zegt. Ik vind het overigens jammer dat hij niet de fractievoorzitter geworden is van GL want hij zou het ongetwijfeld gehaald hebben tot premier van Nederland

  Ik denk overigens dat veel mensen zijn mening delen wat Wilders betreft

  1.   

   Zweetje, als je het nog niet wist, je heb zojuist de hoogste graad van gestoordheid overschreden, ga maar snel naar je bejubelde Rusland, daar hebben ze voor mensen als jij prachtige paviljoens met verzorging.

 13.   

  Tofik Dibi is al lang ziek en zit nu in de terminale fase……het is alleen jammer dat onkruid niet vergaat.

 14.   

  Grootschalige misleiding, beïnvloeding, intimidatie, onkunde bij aangifte tegen Wilders
  ‘PvdA-raadslid hielp met vertalen aangifteformulier’ – As Soennah-moskee deelde aangiftes uit

  Simon roept ons regelmatig op om vertrouwen te hebben in onze cultuur.

  Een absurde, belachelijke oproep voor iemand die achter partijen staat die er alles aan doen om onze cultuur te verkwanselen.

  Wij zijn inderdaad trots op die cultuur en zullen inderdaad alles doen om die te behouden. Iets waar de slinksjes blijkbaar – gezien hun gedrag = fel op tegen zijn.

  1.   

   http://nieuws.tpo.nl/2016/03/11/uva-zwicht-voor-millennialgedram-vijf-stilteruimtes/

   UvA zwicht voor millennialgedram: vijf stilteruimtes
   Want ja, je komt op school om te bidden

   Wie in de millennial safe space wat ooit de Universiteit van Amsterdam was, eens lekker een potje wil bidden, kan vanaf 1 april terecht in één van de maar liefst vijf stilteruimtes die de kapotgepolicorde onderwijsinstelling gaat inrichten.

   Gezien de datum houden wij enige hoop dat het een grapje betreft en dat het bestuur van de UvA op de Grote Dag geen stilteruimtes, maar discussiezalen en debatpodia zal openen, onder het jennen van “1 april, in het debat is het nooit stil! En oja, kikker. In je bil.” Maarja, humor en linkse universiteiten, wij steken ons hand er niet voor in het vuur.

   Nog een ‘lichtend’ voorbeeld van de verkwanseling van onze cultuur – bidden doe je maar thuis – door links.

   Tja mensen, een beetje vertrouwen hebben in de verkwanseling van onze cultuur door links.

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!