VIDEO: Een stel zakkenrollers denkt weg te komen met hun buit, maar daar denkt deze vrouw heel anders over

Geen categoriemrt 31 2016, 19:00
Deze vrouw weet wel van aanpakken, zoveel is duidelijk.
Wat te doen als je in de bus zit, en je zakken worden gerold? In veel gevallen zul je het helaas niet meteen doorhebben, en is de dader al lang en breed verdwenen voordat je je spullen mist. Maar soms heb je van die hondsbrutale dieven die niet eens de moeite te doen om subtiel te zijn. Ze rennen langs, rukken je spullen uit je handen en rennen net zo hard door.
Maar soms heb je ook dieven die het moeten hebben van hun onschuld. En dat leek het geval te zijn in deze bus in een Argentijns plaatjes nabij Buenos Aires. Als daar een vrouw in de bus stapt, lijkt het erop dat twee meisjes haar portemonnee hebben gestolen. Maar als je het niet zeker weet, ga je dan wel op die kleine meisjes af? Dat is maar net de vraag.
In dit geval was het heel simpel: de vrouw ging wel degelijk op de daders af, die doodleuk in de bus waren gaan zitten. Ze staat op voor een 'vriendelijk gesprek' met ze, en maakt duidelijk dat misdaad geen makkelijke weg door het leven is.. en zeker geen pijnloze. Ik zal nog niet verklappen wat er precies gebeurt, maar ik kan wel alvast zeggen dat de gestolen goederen uiteindelijk weer bij de rechtmatige eigenaar terecht zijn gekomen..
Bekijk de video zelf hieronder, en zie waarom deze Argentijnse dame een ware hit is op het internet!
[video width="300" height="400" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/03/Fmradiotres-Virrey-del-Pino_1702622800018109.mp4"][/video]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten