Vluchtelingen? Nee, extreem-rechts is het echte gevaar voor Europa… aldus Griekenland

Griekenland is de afgelopen weken vrij negatief in het nieuws geweest, vanwege de complete incompetentie van de Griekse marine om vluchtelingenbootjes te stoppen. Maar volgens premier Tsipras is dat nooit het probleem geweest.

Zoals RTL-correspondent Harald Doornboos enkele dagen geleden al licht cynisch opmerkte, zou de EU nooit dat duivelse akkoord met Turkije hebben hoeven sluiten om vluchtelingen tegen te houden, als Griekenland geen gefaalde staat was. Zes miljard euro naar de Turken, terwijl ze daarvoor een korter traject richting EU-lidmaatschap en visumvrij reizen voor terugkrijgen… het was allemaal niet nodig geweest als de Griekse kustwacht had gedaan waar het voor opgericht was:

haraldtweet

Maar trekt Griekenland het boetekleed aan? Geven zij toe dat ze fout zaten en beloven ze beterschap? Nee, natuurlijk niet. In Athene zijn radicale communisten aan de macht, en die zijn natuurlijk als de dood voor enge begrippen als verantwoordelijkheid.

Wie er dan wel de schuld krijgen? Extreem-rechts!

Greek Prime Minister Alexis Tsipras says a meeting of left-wing leaders in Paris on Saturday has made progress on a “common front” to tackle the migrant crisis.

He also says the rise of extreme right forces is the “real threat” to Europe and is urging progressive migration policies to counter it. He warns of “forces that build fences and create a very bad atmosphere.”

Tsipras heeft natuurlijk een punt dat groepen als Pegida, DTG, de Gouden Dageraad en Jobbik niks goeds in de zin hebben en de migratiecrisis alleen maar misbruiken om hun eigen rassenagenda door te drukken. Deze krachten moeten inderdaad ook bestreden worden.

Maar als uitgerekend de Griekse premier dit zegt, begin ik me toch wel af te vragen of hij begrepen heeft dat de hele vluchtelingencrisis ook net zo goed zijn schuld is. Als hij de Griekse staatsinstanties had laten doen wat ze hadden moeten doen, was het probleem een heel stuk kleiner geweest. Was die voedingsbodem voor extreem-rechtse groepen ook een stuk kleiner. Tijd dus dat Tsipras zélf eens de schouders er onder zet, in plaats van ‘extreem-rechts’ de schuld te geven van alles. Wás het namelijk maar zo eenvoudig.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

38 reacties

 1. Two Ravens Black Kettle

  Extreem rechts is een fictie, extreem rechts bestaat niet. Het is een Orwelliaans begrip die al decennia geleden haar betekenis heeft verloren.
  Er zullen best nog een handjevol links-extremistische nazi’s rondlopen, Kusters en consorten.
  Ik schat het aantal links-extremistische nazi’s op een stuk of tien.
  Daarom heen zwerven hun link-extremistische (zogenaamde) anti-fascistische broeders die gesteund worden door de MSM-doofpot/leugen-brigade en zelfs een (met belastinggeld gefinancierde) haat-site hebben in de vorm van Joop.nl.

  Mijn inschatting is dat Europa over 100 jaar verdwenen zal zijn. Althans het Europa gebaseerd op de Judeo-Christelijk-humanistische erfenis dat haar hoogtij vierden met de Verlichting.
  Europa is verraden door de elite en de zombies genaamd kiezers en de kinderen en kleinkinderen zullen geofferd worden voor hun ondraaglijke valse rechtschapenheid.
  Deze generatie zelfingenomen egocentrische wegkijkers kan trots op zichzelf zijn.
  De Kaaskoppen hebben daar geen Griekenland voor nodig. De NL’r laat het toe en krijgt de corrupt Quisling-junta + Griekse miljarden roof + islamisatie die het verdient.

  1. van Urk

   Beste Two Ravens Black Kettle, Heerlijk gezegd staan extreem rechts en extreem links dichter bij elkaar als twee hoefijzer vormende tegenpolen dan hun gematigde varianten. Ze kunnen allebei gecategoriseerd worden als een collectivistische ideologie.

   1. ceteris paribus

    Op welke extreem-linkse politieke partijen of bewegingen doelt de heer van Urk?

    1. van Urk

     Het ligt eraan tot hoever mensen vinden wat nou extreem rechts of links bepalend is. Ik vind iets extremistisch als partijen of bewegingen uit lafheid geweld zo nodig erbij moeten gaan gebruiken om een zinnen of plannen door te drukken. Bij partijen als de PVV kan ik niet aantonen dat zij geweld gebruiken of oproepen tot geweld maar alleen zeggen waar het op staat. En dat is niet alleen dat de mensen dat willen horen maar dat langzaam ook beginnen te zien. Kijk maar naar de peilingen.

    2. Two Ravens Black Kettle

     De nazi’s, Maoisme (SP) communisme (GL) Lichtend Pad, Pol Pot etc etc etc etc.

     1. ceteris paribus

      Mao en Pol Pot zijn al decennia dood, GL is niet communistisch en Het Lichtend Pad is een stervende beweging in Peru.

      Lees je nog wel eens een krant?

   2. toetssteen

    Van Urk
    Tracht maar eens twee -/- aan elkaar te plakken. Grote jongen dat zulks lukt.
    Wat men doet is sociaal zijn met de eigen groep te plakken op het socialisme, maar zulks is kolder. De Samaritaan nam het slachtoffer ook niet verder mee dan de naburige herberg en voorzag aldaar in een afdracht. Hij nam het slachtoffer niet mee naar huis.

  2. ceteris paribus

   Two Ravens lost het probleem op door de PVV, Pegida, FN, VB en vele verwante bruine clubjes niet extreem-rechts te noemen.

   Daarin vergist hij zich.

   1. Two Ravens Black Kettle

    Pegida, PVV Y de dappere en inspirerende Marine le Pen hebben inderdaad niets met extreem-rechts of bruin te maken.

    Dit in tegenstelling tot clubs als D’66 c.s. die niet alleen de Armeense genocide ontkennen maar ook nog eens de nazi’s in de Oekraine steunen, de grenzen open willen gooien voor de islam-nazi Erdogan en Nederland verkopen aan de islamisten, de barbarij en de door en door corrupte en moreel bedorven Brusselsche nomenclatura.

    1. ceteris paribus

     Dat zal dan wel de reden zijn dat neo-nazi’s op deze partijen stemmen en prominent meelopen in de demonstaties van deze partijen en bewegingen.

     http://www.omroepwest.nl/nieuws/2324106/Neo-nazi-s-op-PVV-demonstratie

     1. van Urk

      U weet dat mensen kuddedieren zijn en dat ook de rotte appels graag mee willen gaan lopen bij grote evenementen. Echte brave Ajax fans of de directie hebben de Hooligans heus niet uitgenodigd om ook naar de wedstrijd te komen kijken om daarna de boel te gaan slopen waardoor Ajax een slechte naam gaat krijgen door mensen zoals u . PVV heeft die Neo nazi,s ook niet uitgenodigd, zij hadden zichzelf uitgenodigd. Is de PVV dan opeens extreemrechts? Nee natuurlijk niet.

 2. halo1

  Het lijkt me eerder dat (extreem)-rechts geen bedreiging …maar de oplossing en redding voor non-(dit)-Europa is….en herbezinning op “”iedereen regelt zijn eigen zaken..we maken geen oorlog..we drijven alleen handel!””. Heel wat beter dan dit “”we betalen voor elkaar en moeten (nep)vluchtelingen accepteren””…..

  1. ceteris paribus

   Aanhangers van extreem-rechts zullen inderdaad zo reageren.

   1. van Urk

    En wat is voor u bepalend om te zeggen dat is nou specifiek extreemrechts of links is? Is bijvoorbeeld conservatief,patriottisme,nationalistisch zijn al extreem? Wat ik eerder een vorm van trotsheid is van bepaalde mensen. Soms worden bepaalde zaken niet door het volk gehoord en gaat de regering dwars tegen de zin van het volk in. En dan ontstaan logischerwijs de partijen als de PVV of VNL voor deze mensen die denken dat zij waarschijnlijk terecht achtergesteld worden in dit land.

    1. cmsuijkerbuijk

     @Van Urk
     CP bedoelt met extreem rechts, Nazi’s en Fascisten. Maar aangezien deze ideologieën een van de vele vormen van socialisme, met hun staatsbemoeienis in allerlei vormen en gradaties zijn, bedoelt hij eigenlijk te zeggen “extreem links”. Extreem rechts zou je de libertariërs kunnen noemen, in hun extreme hang naar vrijheid, wat ook weer zijn specifieke nadelen heeft, maar in elk geval nóóit discriminatie en andere linkse liefhebberijen. En laat vrijheid nou één van de kenmerken van “rechts” zijn, het gróótste goed van de mensheid.
     Wat CP dus eigenlijk wil, is de knechting van de bevolking!

     1. van Urk

      Fascisme is de tegenstander van zowel de traditionele linkse als rechtse politieke partijen. Het minacht contemporaine conservatieve instellingen, Het vereert machtsvertoon en het gebruik van geweld, voor zover dat is gericht op de omverwerping van de bestaande maatschappelijke orde, Het kent een autoritaire structuur met aan het hoofd daarvan een leider aan wie eigenschappen charismatische worden toegeschreven, Het fascisme streeft naar de instelling van een politieke dictatuur, Het streeft naar een totalitaire staat- de volledige controle over het maatschappelijk leven en de sociale en culturele organisaties, Het fascisme is extreem nationalistisch, Het fascisme pleit voor een continue strijd om de eigen natie te kunnen doen herleven te midden van andere staten, Het fascisme berust in hoofdzaak op de maatschappelijke middenklasse, Het fascisme streeft naar sociale eenheid en de opheffing van alle bestaande klasse en belangentegenstellingen. Dat is voor mij fascisme.

     2. cmsuijkerbuijk

      @Van Urk
      Wat jij in je reactie omschrijft is niet fascisme, dat tegenstander is van traditioneel linkse en rechtse partijen. Het IS gewoon keihard en extreem LINKS en een van de vele vormen van socialisme. Fascisme en Nationaal Socialisme zijn beiden extreem links. Dat het extreem rechts wordt genoemd is omdat socialisten, wetende dat hen dat een slecht imago zou bezorgen, dit hele Nazi- en Fascisten-gebeuren hebben gekaapt, om te voorkomen, dat zij met hun “broeders” in verband zouden worden gebracht. Ga je echter de boel goed analyseren en vergelijken, dan blijft er gee paan over van hun stelling, dat fascisme en nazisme extreem rechts zouden zijn.
      Zoals ik als stelde staat rechts voor een kleine overheid, zo weinig mogelijk belastingen en zoveel mogelijk vrijheid als mogelijk is! Wat dan extreem RECHTS zou kúnnen zijn, is de Libertarische stroming, maar het libertarisme staat sowieso niet bekend als machtsbelust en gewelddadig. Integendeel zelfs. Vrijheid tot in het absurde. En dát is de enige extreem-rechtse stroming die er bestaat.
      Alle overige beweringen zijn er, om rechts een schuldgevoel aan te praten over iets, dat exclusief links gedachtengoed is!!!

     3. Wouters

      Van Urk gaf nog wel een redelijke beschrijving van fascisme, maar zoals gebruikelijk zit suikerbuikie er weer naast. Verdomde knap van hem, dat wel. Maar ik ben de beroerdste niet: ik leg het nog wel een keertje uit.
      De politieke rechts-linksschaal is een politieke gradiënt over 1 dimensie. Deze dimensie laat zich simpelweg kenmerken als de gelijkheid van mensen. That’s it. Uiterst links, bijvoorbeeld het pure communisme zoals beschreven door Marx en Engels, stelt dat iedereen exact gelijk is. Derhalve zou de partijleider, de boer, de winkelier, de bedrijfseigenaar, de dokter, iedereen, exact hetzelfde moeten verdienen. Je doet je werk en iedereen krijgt hetzelfde. Aan de andere kant bevindt zich rechts, waar iedereen ongelijk is. Alles wat iemand verdient, is van die persoon zelf. Je moet zelf maar zorgen dat je werk hebt, genoeg verdient en de zaken kunt betalen die je nodig hebt (zoals gezondheidszorg). Nu is dit een korte samenvatting, maar alle politieke punten die klassiek links-rechts zijn (zoals belastingen, grootte overheid, etc.) zijn direct te herleiden tot deze 2 verschillende ideologieën. Dan tot slot fascisme: fascisme is het bovenstellen van de eigen groep. De eigen groep wordt verheerlijkt (nationalisme) en er wordt ook nadrukkelijk voor de eigen groep gezorgd. Derhalve zien we dat fascisme van beide facetten op de rechts-linksschaal wat overneemt: ongelijkheid van mensen op basis van afkomst (nationaliteit) en zorgen voor de eigen zwakkere broeders (socialisme). Ik kan dit nog wel een aantal a4’tjes verder uitdiepen, maar daar worden jullie lui van. Zoek de rest zelf maar op en, suikerbuikie, probeer niet zo veel domme dingen meer te zeggen. Slecht voor je gezondheid.

     4. cmsuijkerbuijk

      @Wouters
      Ik snap je verdediging wel, want het is natuurlijk héél zuur, om te moeten ontdekken, dat de ideologie die je aanhangt, in feite de moeder is van het nazisme en het fascisme. En dan kun je me wel kleinerend suikerbuikie noemen, woutertje, maar één ding staat vast: Nazisme en Fascisme zijn gewoonweg extreem links, hoe je het ook probeert recht te lullen. De feiten spreken gewoon voor zich: Rechts staat voor vrijheid, links voor onderdrukking in diverse gradaties.
      Maar ik ga het je verder niet meer uitleggen, hoor knul. Dat heb ik al genoeg gedaan. Je snapt het duidelijk niet, dus zal het aan je intelligentie liggen. (Oh wacht, links hé?)

 3. Ni28

  Extreem links verwijt extreem rechts, niets nieuws onder de zon. Als Tsipras de verkiezingen niet had gewonnen was er nog tenminste kans dat de Grieken zouden doen wat ze te doen stond. Tsipras daarentegen kondigde aan dat hij Europa vol laat lopen met migranten als hij zijn zin niet krijg, hetgeen geschiedde. Wie is hier het echte gevaar, heer Tsipras?

 4. Ni28

  Door gebrek aan echte fascistische partijen klampen de echte extremisten zich ongevraagd vast aan elke partij die zich openlijk tegen de establishment keert. Dat maakt deze partijen nog niet fascistisch zoals links zo graag doet geloven. Over linkse extremisten hoor je dan dus ook niets terwijl zij net zo erg zijn als de rechtse extremisten. Weinig democratisch!

  1. van Urk

   Exact Ni28! Daarom is de PVV niet wat links graag zo willen denken en is elk negatief kritiek op Wilders eigenlijk onterecht.

   1. Ni28

    Wilders wordt door links eenmaal alles aangerekend wat hem kan schaden terwijl het bij hem niet eens hoort.

 5. Kees

  Links is prikkeldraad en muren, rechts is vrijheid.

 6. zomaar

  makkelijk worden de tegenstanders van een ongebreidelde instroom van islam zendelingen weg gezet als extreem rechts .

  toch iedere realist ziet en weet dat al die zendelingen geen aanwinst zijn voor onze samenleving , vele van hen blijven hun levenlang een beroep doe op onze verzorgingsstaat !, zelfs hun kinderen en mogelijk hun kleinkinderen blijven dit in de toekomst doen.

  en dan lezen wij dit bericht , http://www.elsevier.nl/nederland/achtergrond/2016/03/kwart-asielzoekers-uit-veilig-land-280842/

  dat afgelopen jaar onze samenleving met ruim 41.000 zendelingen is verrijkt , zendelingen die hun levenlang aan het infuus (sociale gelden), hangen , en blijven hangen , daarbij komt de gezinshereniging dus tel uit de schadepost van EEN jaar , en dit moeten ij door berekenen over de afgelopen jaren , waar even zoveel zendelingen aangeklopt hebben , en een status verkregen .

  de realist ziet dit , de realist ziet ook dat onze verzorgingsstaat afgebroken wordt om dit alles blijven de bekostigen !, de realist weet hierdoor dat ij ten ondergaan aan deze Internationale Sociale droom !.

  hier zit niks rechts bij of aan , laat staan extreem.

 7. nick

  Dit is waar het werkelijk over gaat, kan het niet vaak genoeg posten:

  Waar we ook kijken in het Westen zien we hetzelfde: een asielsysteem dat volledig kapot en door bedrog ondermijnd is. Een gelekt regeringsdocument in de VS onthulde dat ongeveer 70% van de asielaanvragen vervalst is. Jan Ting, medewerker van “Naturalization Service” in de Verenigde Staten, schatte dat 95% van de asielprocedures op vervalsingen berusten. De beschuldigingen van vervalsing met betrekking tot Somalische asielzoekers zijn zo sterk geworden, dat de Amerikaanse regering nu DNA-testen voorschrijft.

  Asielbedrog en vervalste documenten zin ook in Europa schering en inslag. Er bestaat een enorme vraag naar vervalste paspoorten, die vrijkaarten voor het gulle Europese sociaal stelsel betekenen. Door de stroom mensen met vervalste documenten die naar Europa komen, zou het niemand moeten verbazen wanneer ook terroristen gebruik maken van deze chaos.

  De Oxford Dictionary definieert het woord invasie als: “Het binnendringen van een groter aantal mensen of dingen in een plek of arbeidsveld.” Anders dan alle andere historische conflicten toen vluchtelingen uit vrouwen, kinderen en oude mensen bestonden, zijn de huidige “vluchtelingen” hoofdzakelijk mannen in de weerbare leeftijd. De Tsjechische president Miloš Zeman noemde de crisis een “georganiseerde invasie” van jonge mannen, want ze slaan alles kort en klein wat hen in de weg staat.

  Alle media manipuleren de daadwerkelijke feiten. Ze laten vrouwen en kinderen en geen sterke jonge islamitische mannen zien, die aankomen op het hoofdstation van München en selfies maken met hun smartphones. Zelfs bij de officiële statistieken moet je vraagtekens plaatsen, omdat er heel veel mensen opduiken die geen identiteitsbewijs bij zich hebben en beweren uit Syrië te komen.

  De islam probeert al eeuwenlang Europa te veroveren
  Dat is een eenvoudig en niet te ontkennen feit. Als je daarop wijst, dan word je waarschijnlijk buitenlander-vijandig, islamofoob of zelfs racistisch genoemd (hoewel de islam geen ras is, zeggen veel mensen dit altijd nog graag).
  De islamitische migratie is een wezenlijke aandrijving voor de exodus uit Afrika en het Midden-Oosten (Noord-Afrika is volledig islamitisch).

  In de afgelopen decennia hebben we de islamisering van Europa waargenomen, een trend die nu vaart maakt. Als je door enkele stadsdelen van Frankfurt loopt, denk je dat je in Algerije bent, afgezien van de architectuur. Islamitische kinderen van migranten vormen op dit moment de meerderheid op veel Europese scholen. Als je een of twee generaties verder denkt, dan zullen Europeanen de buitenlanders/minderheid in het thuisland van hun voorouders zijn. Dat is het multiculturalisme dat de Europeanen dienen te aanbidden en te bejubelen.

  De jihad heeft 1400 jaar lang de islam onophoudelijk vanuit Saoedi-Arabië verbreid. Zie de jihad veldslagen tegen niet-moslims tussen 632 na Chr. en 1920. In deze periode werden meer dan 1 miljoen Europeanen gevangen genomen en tot slaaf gemaakt door islamitische legers. Veel landen in de wereld zijn nu islamitisch, die daarvoor christelijk waren, zoals Turkije en Noord-Afrika.

  De mensen in het Westen beginnen vraagtekens te zetten bij de eindeloze mediapropaganda. Het vertrouwen in de media is zo laag als nooit tevoren. Het vertrouwen in de gevestigde, politieke elites valt uit elkaar. In de mate waarin het establishment afbrokkelt, ontstaan nieuwe partijen en politieke buitenstaanders komen opzetten, van de VS via Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland tot aan Oostenrijk toe.

  De Oost-Europese landen zoals Polen, Hongarije, Slowakije en de Tsjechische Republiek vechten tegen de opgedrongen “vluchtelingen”quota. Heel langzaam gaan meer en meer mensen moeilijke vragen stellen en kijken ze naar de feiten in plaats van de politieke en mediale propaganda blindelings te accepteren.

  U bent deel van de oplossing!

  Ga op zoek naar informatie en verbreid de ware feiten. Zo kunnen we voor onze toekomst betere beslissingen nemen en op politici stemmen die wel luisteren naar de bevolking en trachten deze verschrikking te keren!

  http://realfactsmedia.com/african-migrant-crisis-wont-end/

 8. Wachteres

  http://www.hln.be/hln/nl/32616/Terreurdreiging-in-Belgie/article/detail/2647440/2016/03/15/LIVE-Drie-agenten-beschoten-met-kalasjnikov-bij-antiterreuractie-in-Vorst.dhtml

  En aan het echte gevaar in Europa gaan de EU en links HEEL BEWUST voorbij.

  Daar valt ook niet tegen te praten, heb ik wel gemerkt. Dit is pure kwaadaardigheid.
  Kinderen van scholen en crèches moesten worden geëvacueerd.

  Wat de islam betreft: “Niet willen horen, niet willen zien en zwijgen”.

  In de toekomst zullen er nog miljoenen en miljoenen ‘VLUCHTELINGEN’ worden binnengehaald.

  De ‘grens’ tussen Turkije en Europa is verdwenen als er geen visum meer nodig is.

  Gelukkig lijkt Frankrijk nog tegen te zijn. Maar ach, dat is zolang het duurt.

  Als er niet meer verzet van het volk komt, dan komt Turkije echt wel bij Europa: En dan zullen we pas een instroom beleven.

  “Macht is heerlijk, overmacht is overheerlijk”.

  Dat is links en daarom stem ik op 6 april NEE.

  Ik roep een ieder dringend op dat ook te doen. Ik ben niet meer van plan om met het linkse kwaad, hier ook aanwezig, in discussie te gaan. Ik kan mijn tijd wel beter besteden, vertalen bijvoorbeeld.

  Alles om mijn kinderen en kleinkinderen te beschermen tegen het grote kwaad dat de demonische linkse EU hier WILLENS EN WETENS binnenhaalt.

  Slinksjes, de tijd zal het leren. zo lang zal het niet meer duren dat jullie ongelijk zal worden aangetoond.

  Helaas, is het dan ook voor ons en onze kinderen te laat; jullie verdienen niet beter.

  Wie niet wil horen, moet voelen.

 9. Wachteres

  https://ejbron.wordpress.com/2016/03/15/hoe-lang-nog-voordat-de-arabieren-en-de-moslims-over-groot-brittannie-heersen-diegenen-in-engeland-die-de-islamisering-betreuren-zijn-bang-om-hun-gedachten-hardop-onder-woorden-te-brengen/

  Hoe lang nog voordat de Arabieren en de moslims over Groot-Brittannië heersen? Diegenen in Engeland die de islamisering betreuren, zijn bang om hun gedachten hardop onder woorden te brengen.

  Olie en geld: Eén van de grootste redenen waarom wij geen kritiek op de islam mogen hebben.

  En dom, kwaadaardig links doet hier aan mee. Stimuleert het zelfs.

  Het is toch ongelofelijk dat intimiderende, beledigende, linkse gedrochten – die verder niets inbrengen – hier de grootste bek mogen hebben?

  Kijk maar eens waar de meeste reacties vandaan komen en wat voor reacties dat zijn.

 10. Wachteres

  https://ejbron.wordpress.com/2016/03/15/fjordman-breivik-doet-hitlergroet-in-rechtbank-gevangenisbrieven-vermelden-dat-hij-nooit-tegen-islamisering-was/

  Fjordman: Breivik doet Hitlergroet in rechtbank, gevangenisbrieven vermelden dat hij nooit tegen islamisering was . . .

  De massamoordenaar doet nu de Hitlergroet in de rechtbank.

  “In brieven uit de gevangenis claimt Breivik dat hij een nazi is en nooit een anti-islamist is geweest. Hij deed zich alleen maar voor als anti-islam activist om een “heksenjacht” en een smerige mediacampagne tegen vreedzame anti-islamitische activisten te ontketenen. Westerse media weigeren dit te noemen.”

  Kijk, weer een leugen van links, die hier vertegenwoordigd wordt door de wel zeer leugenachtige Simon, ontmaskert.

  OP de site van Bron kwamen al regelmatig artikelen – vul Breivik maar in op ‘zoeken’ – die aantoonden dat hij niets met Geert Wilders en de PVV had.

  En smerige Simon, die ongetwijfeld zijn leugenachtige instructies van hogerhand krijgt, bleef maar doorgaan met het verkondigen van de linkse leugens.

  Krijgen we nu excuses Simon? Nee, natuurlijk niet.

  Jij vertegenwoordigt alle mogelijke linkse kwaad bij elkaar.

  O nee, je was niet links. Ha ha.

  1. ceteris paribus

   Mevrouw Wachteres is het slachtoffer van de denkfout volgens welke er een groot verschil bestaat tussen jodenhaat en moslimhaat. Dat is verschil betreft slechts de slachtoffers die op de korrel genomen worden. De racistische mentaliteit is altijd dezelfde en het zijn dezelfde mensen die zich er aan schuldig maken. Dat is ook de reden waarom neo-nazis op Wilders stemmen en Wilders aanhangers zich aangetrokken voelen tot Pegida en FN.
   Het verklaart ook waarom Breivik Wilders bewondert en even zo makkelijk zichzelf typeert als een antisemiet.

   1. zomaar

    tot mijn verwondering haal jij er weer het racisme bij , die volgens jou Wilders en aanhang toebedeeld kan worden .

    zelfs heb jij het lef om Wilders en aanhang te vergelijken met neo-nazi’s !, en pretendeert dat deze groep op de PVV (Wilders ) stemmen uit hun haat aan Joden , om het feit dat Wilders en elke realist de islam binnen onze samenleving afwijst .

    nu heb ik een link ,http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/03/nederlandse_volks_unie_sluit_pact_met_groenlinks.html#comments

    waarin zuiver staat dat de neo-nazi’s , links denken en zich bij links voegen , en met mijn weten deze neo-nazi’s in hoofdzaak SP stemmers zijn .

    dus hoe kom jij aan deze onzin ?, is het kif omwille dat jij geen discussie winnen kan , en er dan van alles bij bedenkt of haalt, om toch nog maar iets te schrijven .

    1. ceteris paribus

     Zomaar, uit het feit dat mensenrassen niet bestaan moet logisch volgen dat het begrip racisme een ruimere betekenis heeft dan het discrimineren, stigmatiseren en diskwalificeren van mensenrassen.

     Ik gebruik het daarom ook in de enig mogelijke betekenis: het generaliserend diskwalificeren, discrimineren, stigmatiseren dan wel vervolgen van minderheidsgroepen.

     1. cmsuijkerbuijk

      @CP
      Dus honden-, paarden-, kippen-, apen-, katten- en varkesnrassen en noem ae verder maar op, bestaan óók niet, volgens jou?
      Als je ontkent dat er verschillende mensenrassen zijn dan is dat net zo dom als het ontkennen dat er verschillende hondenrassen etc. zijn.

      Alleen word je minder raar aangekeken als je zegt dat je een volbloed poedel hebt of een vuilnisbakkenras. Dan wanneer je zegt dat je een volbloed Kaukasiër bent of een halfbloedje.

      Het genetische verschil tussen een poedel en een herder is namelijk net zo groot als tussen een Aziaat en een Kaukasiër.

     2. zomaar

      cp en weer geef jij geen antwoord , op mijn stelling dat de neo-nazi’s wel degelijk links zijn !!, en dus het door jou aangehaalde racisme wel degelijk een Socialistische ( linkse), gedachtengoed is , dat is nu en dat was altijd al zo !!.verder refereer jij dat Breivik een bewonderraar is van Wilders.

      ik kan dit niet terug vinden in zijn manifest, wel dat hij deze personen bewondert of bewonderde !, resp ” van Karel Martel, Winston Churchill en de Noorse anti-nazistische verzetsstrijder Max Manus”.

      anders omschreven bewonderde hij mensen die tegen !!, het nazi regiem waren , dus vanwaar jou schrijven met de vergelijking naar Wilders.

      dan cp met jou erkenning ” uit het feit dat mensenrassen niet bestaan “, kan ik bewoording racisme niet plaatsen uit jou schrijven , en wordt deze bewoording door jou weer onterecht gebruikt om bepaalde ideologie als uitzonderlijk te manifesteren dus meer zijnde ,dan de gebruikelijke hier bestaande ideologieën .

      en het commentaar daarop , afgedaan wordt met racisme iets wat de links (internationaal sociaal) denkende mens graag te voorschijn haalt als hij/zij hun gelijk niet krijgen .

      en eenieder die niet internationaal sociaal denkt of handelt als racist, fascist te kijk zet .

      nogmaals afkeer of commentaar op een ideologie is geen racisme of fascisme, toch realisme , de realist bekijkt wat bepaalde ideologieën toe voegen of weg laten uit de samenleving , is deze toevoeging negatief dat verwerpt hij/zij dit .

      is deze toevoeging positief dan verwelkomt hij/zij dit .

      en helaas nader beschouwd gezien de ontwikkelingen wereldwijd betreft de islam , kan ik (realist zijnde ), niets positief in de islam ontdekken .

      dus verwerp ik deze ideologie (doctrine) , en zie deze liefst uitgebannen binnen onze westerse samenleving .

      niets racistische aan !.

   2. zomaar

    moslims zijn geen ras , en de islam is geen ras !!!, zelfs Joden kan je niet onder een ras verenigen !!.

    dus die onzin die jij weer aanhaalt komt door je eigen onvermogen om alles relatief te zien , je kwaakt je linkse leiders (de Internationaal Socialisten) maar een beetje, die in elke niet blanke !!, een ras zien .

    nog iets gevonden voor jou !, https://nl.wikipedia.org/wiki/Jakobijnen

    lees vooral de het schrijven onder ideeën.

    ” Het christendom werd verboden en kerkgoederen werden ingenomen (vooral grond die weer verkocht werd aan rijke boeren). In de plaats hiervan moest het menselijke aanbeden worden.
    De koning en alle anderen die zich tegen de Republiek keerden werden terechtgesteld.
    De opvoeding en scholing van iedereen moest in het teken staan van de revolutie.
    De maanden van het jaar werden veranderd in revolutionaire maanden.”

    ik heb het al eens eerder omschreven dat het IS idee ontsproten is tijdens de Franse revolutie , (en deze doctrine een aftreksel is van het communisme , marxisme ).

  2. ceteris paribus

   Mevrouw Wachteres gebruikt hier het liegbeest E.J. Bron als bron die vervolgens weer de mosterd haalt bij Fjordman, de grote islamobe inspirator van Breivik die al jaren bezig is zijn straatje schoon te vegen.

   Een vies wereldje.

   1. Wachteres

    Ja, en de foto waarop Breivik de Hitlergroet maakt, is door Wilders gemaakt.

    Ik sta erop dat jij met je smerige linkse leugens mij niet mee achtervolgt – nog nooit ben je met tegenargumenten of bewijzen gekomen .

    Anderen laten blijkbaar toe dat jij hen met jouw smerige insinuerende, beledigende opmerkingen – die kant noch wal raken en geen enkele valide basis hebben – blijft achtervolgen.

    Ik wens van jou geen reactie meer te krijgen, als dat wel het geval is, dan ben ik hier verdwenen.

    Laat mij met rust, linkse leugenachtige smeerlap. je doet niet anders dan liegen dat je barst.

    1. Wachteres

     Het is voor mij heel duidelijk, Simon. JE LAAT MIJ MET RUST. Anders is het “Jij hier weg of ik hier weg”.

     Je mag anderen zoveel beledigen als je wilt – alleen al door je arrogante, superieur linkse houding, die op niets dan leugens is gebaseerd – terwijl je nooit met valide tegenargumenten komt.

     Het is mij een raadsel dat DDS jou hier handhaaft. De meeste sites trappen jou er terecht af. Wij accepteren geen andere mening?

     Wat ik niet accepteer is jouw arrogante D66 houding; zelf niets inbrengen en wat de EU betreft, alleen maar ellende over ons halen, maar wel anderen, zonder tegenargumenten, neerhalen.

     ‘Wilders heeft geen oplossingen’. Nee, de oplossingen komen van D66 en de EU, dat merken we. Nog steeds stroomt de EU vol met voor-middeleeuwse gelukzoekers en men kan er niets aan doen. Zelfs de grenzen kunnen niet gesloten worden. Merkwaardig dat Oostbloklanden dat wel kunnen.

     Onbenul Pechdrol heeft jullie die les blijkbaar bijgebracht.

     Presteer zelf niks, maar beschuldig anderen daarvan, dan zit je goed.

     Daarnaast heb je de tactiek om in feite nergens op in te gaan – vooral niet op feiten die naar voren worden gebracht – zoals het artikel uit de Telegraaf – waaruit blijkt dat niet vluchtelingen vrij kunnen binnenstromen – en die dus heel belangrijk zijn.

     Dan haal je er iets onbenulligs uit en brengt dat te berde.

     Reageren is zinloos, want de volgende keer kom je met hetzelfde ‘argument’ ook al is dat duidelijk als een leugen weggezet.

     Ik heb geen zin meer om mijn tijd met jou te verdoen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.