Ziek: Amsterdamse scholieren juichen vanwege aanslagen Brussel

Brussel is momenteel een plaats die je maar beter kan vermijden. Maar middelbare scholen in Amsterdam zijn niet veel beter.

Een 15-jarige scholiere meldde zich – zoals velen – vanochtend verdrietig op Twitter vanwege de gruwelijke aanslagen in België. Helaas was medelijden met slachtoffers en nabestaanden niet haar enige grief. Want de 15-jarige Sanne H. heeft haar buik ook vol van haar schoolgenoten, en laat dat op Twitter ook graag weten aan iedereen.

Die waren niet in het minste of geringste verdrietig of geschokt. Integendeel, zij leken het juist allemaal wel leuk te vinden. Hun hoop, aldus Sanne, was dat er zoveel mogelijk mensen dood zouden gaan:

tweet1

Maar zelfs die tweet wist haar schoolgenoten niet tot kalmte te manen. Dit volgde:

tweet2

tweet3

Arme Sanne…

tweet4

Driemaal raden welke bevolkingsgroep oververtegenwoordigd is op Sanne’s school. Eén hint: het zullen geen boeddhisten of hindu’s zijn…


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

78 reacties

 1. zomaar

  tja wat wil je ?, op de meeste scholen zit voortaan moslim jeugd .

  en zie hoe juist deze jeugd over de ongelovige westerse honden denkt .

  http://www.liveleak.com/view?i=957_1458081400#comment_page=1

  ja, ja de bevraagde moslims zijn nog niet zo heel oud !!, en toch willen zij de ongelovigen gewoon afslachten .

   1. Wim

    Het was Depla PVDA (burgemeester Breda) die deze leraar de politie op het dak stuurde

 2. Pjotter

  De Duitse TV zender N26 meld zojuist een nieuwe zelfmoordaanslag in Brussel veel politie en hulpdiensten, maar nog onduidelijkheid over omvang.

 3. Ni28

  De islam is als een kankergezwel uitgezaaid door alle lagen van de bevolking. En het ergste is het bij de jeugd. De westerse humaniteit wordt duur betaald. Misschien moeten nu de hersens gebruikt worden in plaats van het hart.

 4. poldi

  Dit zijn nu moeilijke tijden voor de strategie van onze Manipulator De Hond om de PVV in de peilingen elke week vanaf 42 naar 37 zetels met één zetel per week te laten zakken.
  Moet hij aanstaande zondag de PVV nu op 37 zetels houden of toch maar één of twee zetels erbij ?

 5. Vigo

  Tja, het bekende gedrag van moslimlarven op dit soort aanslagen, deporteren met de gehele familie…

  minder minder minder….

 6. Svetlana

  Ach laten wij de situatie niet overdrijven. Deze aanslag zou net zo goed door een christelijke Nederlander of Belg gepleegd kunnen worden. Er zijn in Europa zoveel moslims en relatief zo weinig aanslagen dat je onmogelijk moslims aansprakelijk kunt houden. De voordelen van de islamisering wegen wat mij betreft toch op tegenover de nadelen. Meer turkse bakkers waar ik lekker kan smullen etc. Wij moeten er gewoon mee omgaan dat er af en toe aanslagen plaatsvinden die altijd plaats hebben gevonden en we moeten het ten alle tijden veroordelen dat deze schurken namens de liefdevolle religie genaamd de islam spreken want in de werkelijkheid zijn mensen die dit doen geen moslims. Het heeft niks met de islam te maken. Tegerlijk moeten wij het ten alle tijden afwijzen hoe walgelijk moslims de schuld krijgen door PVV fascisten

  Deze domme troela zou implaats van op een andere school te willen gaan moeten leren over de vreselijke scheldingen die tegen moslims gepleegd werden in “het vrije westen” goed gesproken werden. Waar was dan je verontwaardiging? kots

  1. bjornvanherpen

   maar de aanslagen worden niet gepleegd door een christelijke Nederlander of Belg maar door een moordlustige moslim zoals altijd maar knuffel jij ze maar linkse landverrader, ik hoop echt dat als er een aanslag in nederland komt dat er slachtoffers uit jouw familie en vriendenkring komt, dan wil ik jouw nog wel eens slap horen lullen

   1. stellendam

    Sorry bjorn maar dat Svetlana een vriendenkring heeft geloof ik niet. Het kan zijn dat ze familie heeft, maar die zullen dat nooit hardop zeggen dat ze dit stuk ongedierte kennen. Hoop ook niet dat ze kinderen heeft want zulk volk zou zich niet moeten voorplanten ! De rest wat je zegt klopt als een bus.

    1. cmsuijkerbuijk

     @stellendam
     Zelf beweert ze, dat ze een dochter heeft, dat haar man het niet meer bij haar kon harden en ‘m is gesmeerd. Verder heeft volgens Svetlana, haar dochter een Marokkaans vriendje en dat is volgens Svetlana zóóóó’n lieve jongen. De liefste schoonzoon van de hele wereld. Zij is dus al onderworpen aan de sharia, als je haar commentaren leest. Verder is de Islam gewéldig, want volgens haar zeggen dan weer, zijn er daardoor Turkse bakkers. En dát is voor Svetlana het tóppunt van de multicul. En daarom moeten wij de Islam met open armen ontvangen. Voor de Turkse bakkers! En verder is álles wat de Nederlander doet natuurlijk slecht, maar dat spreekt. Kijk, er zijn vele waanzinnigen die vrij rondlopen en zij is er één van. En het wordt steeds extremer met haar. Zij is zo dolgedraaid, dat ze tot alles in staat is!
     Gevaarlijk mens, deze Svetlana!

     1. ceteris paribus

      Deze ad hominem aanval op Svetlanana maakt pijnlijk duidelijk dat Suijkerbuijk een ondermaatse debater is.

     2. Geah

      Svetlana is vast voortgekomen uit een vader en moeder die al broer en zus van elkaar waren…..en dat generaties lang….Ja inteelt doet rare dingen met je.

     3. cmsuijkerbuijk

      @CP
      Sinds wanneer mogen feiten niet meer benoemd worden? Alles wat ik geschreven heb, heeft zij zelf verklaard hoor. Ik ben geen CP die alles uit zijn grote duim zuigt, want dát is een teken van een slechte debater! Jwe bent trouwens niet meer, dan het klapaapje van Beukman!

  2. zomaar

   Svetlana , als gelovigen , indeze moslim gelovigen zou ik mij de ogen uit de kop schamen , dat mede gelovigen onder het nom van je geloof , moorden plegen !.

   ik zou zelfs de hoofddoek of nijab , hoe die dingen ter onderdrukking ook mogen heten afwerpen binnen de door mij verkozen vrije samenleving !.

   daarbij zou ik als (zoals jij) voormalige buitenlandse die een dictatuur ontvlucht is , mijn respect tonen aan de samenleving , waarin ik gratis mee mag vreten .

   dus ik zou mijn reactie indeze wat nuanceren, en niet verwijzen naar wie of wat anders , (of welke anders gelovigen), dit nog meer zou kunnen zijn geweest .

   feit is en blijft WEER waren het de MOSLIMS uit ons midden , moslims die hier gepamperd en geknuffeld zijn !!.

   zoals jij gepamperd en geknuffeld word , knoop dat in je oren , en sla het op in je dolle kop !!.

  3. LantR.fant

   Svetlana, onze NSB’er 2.0. Probeert tegen beter weten in haar protégé’s te verdedigen.

  4. Nico

   Ik heb het idee dat Svetlana een creatuur is van de PVV of GeenStijl om een karikatuur neer te zetten

  5. nick

   @Svetlana, Jouw teksten zijn voor ons, westerse beschaafde mensen, niet te begrijpen.Je bent gewoon een vreselijk en walgelijk mens. Totaal van iedere werkelijkheid gespeend en knettergek! (Kots ja!, kijk in je spiegel, daar zie je de enige echte domme troela)

   Het zou een zegen zijn wanneer de Islam ( terecht ) verboden werd in de beschaafde wereld en iedere walgelijke moslim die zich daar niet bij neerlegd vertrekt naar de barbaarse oorden waar ze vandaan komen. Wat zou dat een geweldige opruiming en oplossing zijn van de narigheid die de islam veroorzaakt in onze wereld en samenleving.

   Het is in mijn ogen de enige echte oplossing en zeg niet dat dat niet kan. Alles kan, dat bijwijzen die islam aanbidders dagelijks.

   Hoop dat jij, svet, de eerste zal zijn met een enkele reis naar je roots! Kan nog veel meer hierover zeggen maar verspil mijn energie verder liever niet aan gekken.

 7. ceteris paribus

  Het wordt een vast ritueel; na elke aanslag gaan we op zoek naar moslimpubers die altijd bereid zijn iets provocerends te roepen.

  1. Wouters

   Dat is natuurlijk niet helemaal waar. In dit geval worden de tweets van een meisje opgepikt, waarin zij haar verbazing en afkeuren uit over hetgeen zij te horen krijgt op het schoolplein. Met andere woorden, niemand heeft die moslimpubers gevraagd of aangestuurd iets provocerends te roepen.

   1. ceteris paribus

    Als je goed zoekt in de diarree van Twitterberichten vind je altijd wel een paar pubers die de drollen werpen die je graag wilt zien.

  2. zomaar

   @cp , helaas zit dit bij de moslim jeugd , in hun gene niets is beter dan de islam .

   nogmaals ik zou mij schamen als moslim of moslim sympathisant zijn , om het voor dit barbaarse geloof het op te nemen , binnen een forum in het vrije westen .

   afin dit toont waar jij staat .

  3. van Urk

   Welke pubers moet je dan volgen over deze gebeurtenis C.P.? Bij Pim van Fortuin en Theo van Gogh deden ze dat al maar ook bij 9/11 werden provocerende geluiden geroepen. Deze pubers die nu een stuk ouder zijn, zijn nu waarschijnlijk op Jihad in Syrie of Irak. Het zijn altijd nog hun islamitische broeders of zusters(helden) die deze aanslagen plegen en daarom juichen zij die toe.

  4. Geah

   Ja want daar begint het mee…..nogal logisch…als zij kunnen juichen om de doden, dan zijn zij tot alles in staat….We hebben nu al 30 jaar lang last van hen, dus kan je hun vaders erook bij rekenen…..Inteelt, aanleg en omgevingsfactoren laten hun sporen na…

   1. ceteris paribus

    Geah zoekt de oorzaak in de genetica. Uiteraard mogen we haar geen racist noemen.

    1. Houtlijm

     Ach, achteraf bleek Wouter Buikhuisen gelijk te hebben, dus wat bedoel je precies? Binnen de genetica zijn inteelt en aanleg doodnormale begrippen. Maar ja, jij noemt iedereen een racist die het niet met jouw verkokerde policor D66 mening eens is. Heeft iemand je wel eens een sukkel genoemd? Vast wel.

    2. Mart

     He clever boy….jij bent ook goed gestoord zeg.Welke universiteid? EN wel eens echt gewerkt?

     1. toetssteen

      @Mart
      U bedoelt?

  5. Sjun Demartelaere

   Op zoek is niet het woord. Zij dienen zich al heel vlot zelf aan. Want wat er in zit komt vanzelf naar buiten. En wat door de meest ideale moslim Mohammed is voorgeleefd is volgens de kritiekloze volgeling altijd welgedaan. Het systeem van islam leert dat deze mensen zoals dat systeem hen ook met andere werkelijkheidsbelevingen en actiepunten opvoedt. Wie daarnaar nieuwsgierig is neemt zelf koran, hadith en soenna ter hand opdat er een discussie kan ontstaan over vorming en samenlevingsopbouw. Over gelijke behandeling, over praktisering van mensenrechten en over individuele ontplooiingskansen die door al te knellende voorschriften gefrustreerd worden. Intussen kan iedere ingezetene zich vast afvragen in wat voor land hij of zij over zo’n vijftien jaar leven wil en nu alvast actie ondernemen om daar invloed ten goede op uit te oefenen.

   1. ceteris paribus

    ” Het systeem van islam leert dat deze mensen zoals dat systeem hen ook met andere werkelijkheidsbelevingen en actiepunten opvoedt”

    Wat hier betoogt wordt is niet goed duidelijk maar het klinkt best stellig.

 8. H.Vaes

  Ik ben van mening…dat….elke biddende…met het gezicht naar de hel gekeerde … de islam… aanhangende moslim in meerderheid stilzwijgend toestemt met het drama wat zich momenteel afspeelt in en om Brussel.
  Want juist die fanatiek biddende islam aanhangende moslims zijn de wolven in schaapskleren.
  Ze zijn nemen tegenwoordig ook al bestuurlijke functies in in onze steden en parlement.
  En om Fortuin na te spreken zeg ik…. Vergis je niet…….
  Ik hoop dat dit wat ik schrijf allemaal niet waar zal zijn……maar ik ben o zo bang dat dit WEL het geval is.
  En deze kinderen op school doen dit niet uit zich zelf…Zij reageren slechts op een manier die ze van huis uit meekrijgen.

 9. janszm

  Onze overheid is altijd zo bezorgd als het gaat over ebola, zika of HIV. Mensen worden dan in quarantaine geplaatst tot men zekerheid heeft over de uitslag.
  Het moslimvirus echter laat hen koud. De meeste werelddoden zijn het resultaat van de islam en dat laten we met duizenden tegelijk binnen.

  1. Wouters

   “De meeste werelddoden zijn het resultaat van de islam en dat laten we met duizenden tegelijk binnen.”

   Probeer nou eens een argument te formuleren zonder te liegen.
   https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_causes_of_death_by_rate

   1. zomaar

    wouters gewoon bewerkt , kan !, door een moslim .

    dus neem van mij aan geloof er niets van .

    1. toetssteen

     @Wouters
     Komt er nog antwoord?

 10. JanKorneeldeWit

  Jaja….ik kan mij voorstellen dat jullie einfelijk eens dooooooodziek van die ellendige kansenparels worden…..heeft eventjes geduurd….toen ik in de jaren tachtig van de vorige eeuw mijn weerzin jegens deze lui openbaarde was ik een smerige nazi…islamofoob hadden ze nog niet bedacht….hahaha…..

  Dit is wat je krijgt….dat wat je verdient zullen we maar zeggen…..

  Suckerzzzzzz……

  1. van Urk

   Jammer dat het meisje geen rede opgaf waarom haar schoolgenoten die aanslagen toejuichten. Juichen ze omdat zij sympathie voelen aan de aanslagplegers die dat misschien in opdracht deden van IS of is het om het feit dat het westen, waaronder Belgie, bommen gooit op hun islamitische broeders en zij dit als een rechtvaardige tegenreactie zien? Kennelijk leven deze jongeren(als het moslims zijn) in een “parallel universum” In Nederland leven, een Nederlandse nationaliteit hebben maar kennelijk geen Nederlander zijn . Voor deze jongeren is het ook constant switchen van “mindset”. Thuis de regels die hun oorsprong vinden in de islam en de cultuur van hun moederland en dan heb je ook nog de buitenwereld, die gelooft in gelijkheid en vrijheid.

 11. Geah

  Het zou noun eens goed zijn om al die bontkraagjes-scholieren een nekschot te geven ter bescherming van de samenleving, want deze groep ontwikkelt zich tot nieuwe terroristen….Hun haat naar de westerse mens is gevoed door hun nvader…en hij weer van zijn eigen vader….iedere generatie na hen wordt erger…Je ziet zeker nu al dat de aanslagen steeds kortere tussenpozes hebben…….Wat mij betreft mogen die juichende bontkraagjes per direct een nekschot krijgen….

  1. Beukman

   Ik dacht eigenlijk dat vergassen meer jouw ding was, @Geah?

   1. Geah

    Mag ook…zal mij wat kunnen schelen….

   2. Theo345

    Beuk, zou je ook eens kunnen reageren op het onderwerp: kinderen die juichen bij het horen over aanslagen door moslims?

    1. Beukman

     Juichen is niet verboden. Maar stevig aanpakken door de school lijkt mij wel het devies. En dat in de vorm van met ze in gesprek gaan: stoere motieven scheiden van feitelijke.
     Dit alles begint trouwens met goed luisteren naar wat ze te zeggen hebben.
     En jij?

     1. ceteris paribus

      Beukman, deze disproportionele aandacht voor provocerende pubers, die men na lang zoeken in de twitterstroom wist op te sporen, staat in functie van de behoefte de leugen de wereld in de sturen dat alle moslims deze terreurdaden ondersteunen.
      Een vieze vorm van racistische demagogie waarin moslims generaliserend schuldig worden verklaard.

     2. Houtlijm

      Beukie, het gaat om de vieze, smerige, bruine mentaliteit. Het verheerlijken van excessief geweld, het vermoorden van onschuldige mensen, het doden in naam van hun maangod: dat is de basisemotie van hun juichen. ieder normaal mens zou dat verwerpelijk vinden. Maar jij niet dus.

     3. Beukman

      @CP
      Laat ik het dan zo zeggen: als er in een klas pubers zitten die het soort taal uitslaan als in die tweets, dan zal dat voor een docent een mooie gelegenheid zijn om er eens een les aan te wijden.

     4. Beukman

      @Lijm
      Helaas kan jouw reply niet in behandeling worden genomen. Ze zit vol met foute aannames en drogredenen, waardoor er geen beginnen aan is.
      Wil je tóch antwoord? Probeer dan eens duidelijk te formuleren wat je eigenlijk wil zeggen.

     5. Houtlijm

      Beukman, een zwakker en zwakzinniger antwoord is nauwelijks mogelijk. Maar ach, het past wel bij je; we zijn het gewend.

     6. ceteris paribus

      Houtlijm, Beukman snapt niet precies hoe het zit met jouw basisemotie van hun juichen. Ik ook niet maar jij kunt er vast wel een dieper licht op werpen.

     7. Beukman

      Hout lijmt:
      “Beukman, een zwakker en zwakzinniger antwoord is nauwelijks mogelijk.”

      Mag ik je er even op wijzen dat je in je vorige reactie helemaal geen vraag hebt gesteld? Ik zou zeggen: probeer het nog eens, Lijm, produceer iets waarop tenminste te antwoorden valt.

     8. Houtlijm

      Wonderlijk dat CP reageert op een bericht waarin Beukman wordt aangesproken. Maar ach, die multiple schizoide verzameling van Wim Hutten zijn we inmiddels wel gewend.

      However: ik stelde nergens een vraag. Maar poneerde een stelling. Ik wil ‘m nog wel even herhalen als je dat kan helpen.

      “Beukie, het gaat om de vieze, smerige, bruine mentaliteit. Het verheerlijken van excessief geweld, het vermoorden van onschuldige mensen, het doden in naam van hun maangod: dat is de basisemotie van hun juichen. ieder normaal mens zou dat verwerpelijk vinden. Maar jij niet dus.”

      Wat is daarop uw antwoord?

     9. Beukman

      @Lijm
      Allereerst: als je iets te melden hebt over de nicks die mensen gebruiken, graag even doorgeven aan het Nick Name Administratie Centrum:
      http://uitingsvrij.net/viewtopic.php?f=29&t=2679&sid=10dcdcd4f86eb9e6023782ec7ed985e0&start=430

      Voor je jezelf belachelijk maakt, wil ik er graag op wijzen dat er op een forum per definitie geen sprake is van 1 op 1 discussies, maar dat iedereen zich overal mee bemoeit. Het alu-gehalte op DDS is dermate groot, dat ik inmiddels ben aangezien voor een heel roedel van – goddank – niet de minste stukkiesschrijvers, psychologen en fruttologen.

      Nu jouw herhaalde verzoek aan mij om een antwoord te geven op een lap tekst die geen vraag bevat, maar volgens jou een stelling. Die “stelling” bevat echter een aantal aannames, reden waarom het onmogelijk is om ja, danwel nee te antwoorden.
      Ik raad je aan om je “stelling” te herfraseren. Omdat je er kennelijk niet zelf uitkomt, wil ik je wel helpen.
      Wat vind je van:
      ” Ieder normaal mens zou het verwerpelijk vinden om te juichen voor excessief geweld. Maar jij niet dus.”?

     10. Theo345

      Als het mijn dochter was ging ze snel van die school af.
      Ik geloof niet in een goed gesprek met jongelui die in een sfeer van haat tegen de westerse maatschappij zijn opgevoed.
      En de school mag ondernemen wat ze willen maar ik vrees dat ze dit ook niet kunnen oplossen.

  2. ceteris paribus

   Geah laat even zien dat ze een stuk beschaafder is dan de ISIS-barbaren.

   1. bjornvanherpen

    waarom moeten wij het maar rustig aan doen?? vind je het raar dat die aanslagen gepleegd worden, in hun eigen land gaan ze eraan, hier worden ze geknuffeld , als ze vast zitten hoeven ze maar te huilen over racisme en dan word het wel geregeld , niet alleen de terrorist mag afgemaakt worden maar ook zijn hele familie die zogenaamd nooit ergens van af weten

    1. ceteris paribus

     Bjorn weet ook van wanten, niet alleen de dader maar zijn gehele familie moeten we vermoorden.

     Een redenering naar Oud-Testamentische snit. Bjorn is een barbaar en is er trots op.

     1. Houtlijm

      Ik vind dat Bjorn een uitstekende oplossing heeft. Niet alleen de dader maar gelijk zijn hele familie uitmoorden: dat helpt beslist tegen verdere escalatie. Israel past het niet voor niks met succes toe. Smerig scum moet je met wortel en tak uitroeien. Anders krijg je Zaventem.

     2. ceteris paribus

      @Houtlijm

      Je bent zielig. Als je zo moreel de weg kwijt bent zullen barbaren je enige vrienden zijn.

 12. Mar

  Met dank aan diverse pseudo-journalisten, die scoopgeil de tweets van het meisje zonder afschermen van haar naam op hun site slingerden, heeft ze haar twitteraccount moeten afschermen.
  En ach, ze vond het nog wel lol dat ze op dumpert stond. Ze wilde niet op televisie komen, mocht ook niet van haar ouders.

  Te laat, het leed is al geschied. Haar naam bekend.

  Hadden die pseudo jounalisten dit nu niet kunnen voorzien met al hun ervaring? Kleine moeite om al vanaf het begin haar naam af te schermen, maar ja, dan moet je nadenken over wat je doet en eventuele gevolgen en daar is geen tijd voor als je als eerste wil scoren.

  1. van Urk

   Nog een voorbeeld en getuige van aplaudiserende schoolkinderen http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2016/03/tweeten_over_moslims_politie_a.html

   1. Mar

    Niet een getuige, van Urk, maar een man die o.a de tweets van meisje heeft gelezen en daar op reageert in het algemeen.

 13. bjornvanherpen

  maar durf er iets over te zeggen en je bent een racist, hater en nazi, dat islamtuig mag alles en wij moeten ons maar aanpassen

 14. Bromsnor

  Jongeren zoeken ruzie met politie aan Brussels Airport

  Aan de luchthaven Brussels Airport controleert de politie een groep van een tiental jongeren. Het gaat om tieners die ruzie zochten met de politie en de bevelen van de aanwezige agenten weigeren op te volgen.

  http://www.hln.be/hln/nl/36484/Aanslagen-Brussel/article/detail/2654373/2016/03/22/Jongeren-zoeken-ruzie-met-politie-aan-Brussels-Airport.dhtml

 15. Bromsnor

  Verrassend? Nee, natuurlijk niet.

  In de moslim gemeenschap is veel haat en minachting naar de westerse samenleving en westerse levensstijl. En natuurlijk minachting naar westerse vrouwen die als “hoeren” worden gezien door veel moslims.

  En die haat komt er vroeg of laat uit.

  De situatie word onbeheersbaar omdat Europa volstroomt met moslims die hun religie en gebruiken meenemen naar Europa.

  Zoveel potentieel terrorisme is onmogelijk in de gaten te houden.

  Daarom sluiten de Oost Europese landen ook hun grenzen. Ze willen niet dezelfde fouten maken als de West Europese landen hebben gemaakt.

  Uit allerlei onderzoek blijkt dat moslims in Europa sympathie hebben met de Jihadisten.

  Dat bleek ook bij de aanslagen op de cartoonisten toen Franse schooljeugd weigerde om een minuut stilte in acht te nemen voor de mensen die werden gedood bij de aanslag.

  Moslimleerlingen weigeren minuut stilte voor Charlie-slachtoffers
  http://www.nujij.nl/algemeen/moslimleerlingen-weigeren-minuut-stilte-voor.30783916.lynkx

  Op Amsterdamse scholen zijn leerlingen aan het juichen vanwege aanslagen
  http://regio.tpo.nl/2016/03/22/bonusquote-op-amsterdamse-scholen-leerlingen-aan-juichen-vanwege-aanslagen/

 16. Bromsnor

  Veel moslims hebben minachting voor de Westerse samenleving en Westerse levenswijze.

  En ook haat. En die haat komt er vroeg of laat uit in verschillende vormen.

  De situatie word onbeheersbaar omdat Europa volstroomt met moslims die hun religie en gebruiken meenemen naar Europa.

  Zoveel potentieel terrorisme is onmogelijk in de gaten te houden.

  Daarom sluiten de Oost Europese landen ook hun grenzen. Ze willen niet dezelfde fouten maken als de West Europese landen hebben gemaakt.

  Uit allerlei onderzoek blijkt dat moslims in Europa sympathie hebben met de Jihadisten.

  Dat bleek ook bij de aanslagen op de cartoonisten toen Franse schooljeugd weigerde om een minuut stilte in acht te nemen voor de mensen die werden gedood bij de aanslag.

  Moslimleerlingen weigeren minuut stilte voor Charlie-slachtoffers
  http://www.nujij.nl/algemeen/moslimleerlingen-weigeren-minuut-stilte-voor.30783916.lynkx

 17. Ni28

  Bagatelliseren van dit verschijnsel is niet dom maar heel erg dom. Alleen idealisten zonder besef voor realiteit kunnen dit negeren.

  1. ceteris paribus

   Ja, we zullen ons de vraag moeten stellen waarom een deel van de immigranten, die geconfronteerd worden met ondermeer negatieve stigmatisering en discriminatie, zich afkeren van onze samenleving.

   1. Houtlijm

    CP. Ze keren zich af van onze samenleving omdat ze in hun haathutten van hun haatimans te horen krijgen dat zij niet mogen integreren in onze verderfelijke, losbandige en zedeloze maatschappij. Dat staat ook in hun haathandboek de Quran. Misschien dat je het paasweekend zou kunnen benutten om eens voorzichtig een paar bladzijden te lezen in dit Boek van het Kwaad, dan hoef je zulke domme vragen niet te stellen.

    1. ceteris paribus

     Waarmee dan onverklaard blijft waarom de meeste moslims graag integreren, seculariseren en hier graag willen wonen.

     Mogelijk zit de causaliteit tussen de veelkleurige geloofsleer en het gedrag van moslims wat complexer in elkaar.

     1. cmsuijkerbuijk

      @CP
      Hoé verzin je het? Jij moet sprookjesboeken gaan schrijven!

     2. zomaar

      @cp , hier een mooi voorbeeld , hoe de moslim (en deze zijn wel geïntegreerd neem ik aan ), denken over integratie in het land (samenleving) , waarheen zij uitgezonden zijn door hun islamitische leiders .

      je kan en mag deze situatie vergelijken , met de tijd toen wij (Europeanen) massaal naar Amerika afreisde !!, ook toen was van integratie met de oorspronkelijk bevolking geen spraken .

      wij de Europeanen probeerde en hebben dat geprobeerd hen uit te roeien !.

      als dank voor hun gastvrijheid .

   2. Sjun Demartelaere

    En in het antwoord mag gerust worden meegenomen dat er wel eens een oorzaak gelegen zou kunnen liggen in het waardenstelsel van islam zoals dat staat vastgelegd in koran, hadith en soenna. Tenslotte kan er geen maatwerk worden geleverd als er van een deel van het probleem stelselmatig weggekeken blijft worden.

 18. Pimsch

  leedvermaak is ethnisch gerelateerd.

 19. Wachteres

  http://media.tpo.nl/2016/03/22/website-vara-haalt-15-jarige-dochter-mariska-hulscher-slijk/

  Ledenwebsite VARA haalt 15(!)-jarige dochter van Mariska Hulscher door het slijk
  Pikant: Hulscher is redacteur bij het VARA-programma ‘Pauw’.

  De VARA-ledenwebsite Joop.nl, met als hoofdredacteur Francisco van Jole, heeft vandaag besloten een makkelijk slachtoffer te kiezen voor hun voortdurende haatcampagne tegen andersdenkenden. Ditmaal is het de minderjarige dochter (15) van Mariska Hulscher die zonder enig mededogen de grond in wordt gestampt.

  Aanleiding is een tweet van een andere twitteraar die politie aan zijn deur kreeg omdat hij het had gewaagd een mening te uiten over de mededeling van Mariska Hulscher’s dochter dat enkele van haar klasgenoten stonden te juichen voor de aanslagen in Brussel.

  Ziekmakend, pervers links.

  1. Mar

   TPO heeft een gigantische berg boter op het hoofd, want o.a. zij plaatste de tweets van het meisje zonder haar naam en account af te schermen en in bovengenoemd artikel doen ze het net zo makkelijk weer. Ook zij meldde wie de moeder van het meisje is. Ze hebben waarschijnlijk niet eens haar toestemming gevraagd.

   Sorry, als je zelf de privacy van een 15-jarig meisje te grabbel gooit zonder na te denken over gevolgen voor het meisje, dan mag die wijzende vinger in de eigen kont gestoken worden.

 20. nicolaicos

  ze zullen even met een paar reistassen die school moeten binnenlopen.
  ongelovige hebben een keuze net zoals gelovige, laat iedereen gewoon in zijn waarde.
  de mensen die niet zo denken mogen van mij allemaal creperen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.