Deze hond en zijn baasje hadden elkaar al 7 maanden niet meer gezien. Hun reünie zal je hart smelten

Geen categorieapr 27 2016, 18:00
Toen Maria in aantocht was, rook trouwe viervoeter Sandy haar geur al, en werd hij al helemaal wild!
Wie ooit nog een bewijs nodig heeft dat honden aartsloyale dieren zijn, moet deze video maar eens kijken. Maria is 7 maanden in het buitenland geweest, en heeft al die tijd haar hond Sandy moeten missen die ze ooit als puppy heeft geadopteerd.
Nu is ze eindelijk weer in het land, en kan ze niet wachten haar hond weer opnieuw in haar armen te sluiten. Om haar terugkeer extra groots te maken, besluit ze zich in haar eigen huis te verstoppen, zodat haar hond Sandy haar zou kunnen vinden. Of zou hij de geur van z'n baasje niet meer herkennen na 7 lange maanden?
Nou, zet dat laatste maar uit je hoofd: er is helemaal niets mis met het reukvermogen óf het geheugen van Sandy, die helemaal door het dolle heengaat als hij ruikt dat Sandy thuis is. Na een korte speurtocht heeft het dier dan ook al snel genoeg z'n baasje gevonden:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/04/hondreunie.mp4"][/video]
Op Facebook vertelt Maria de hele wereld dan ook nog eens wat Sandy voor haar betekent, en waarom ze zo blij is het dier weer opnieuw te kunnen zien:

"De hele week wakker worden naast deze schoonheid is mijn lievelingsonderdeel van thuiskomen! Sandy heeft met mij voor de poorten van de hel gestaan, en heeft me daar weer weggesleurd. Hij heeft me een reden gegeven om uit bed te komen in mijn meest donkere periodes. Ik ben hem mijn eeuwige dank verschuldigd. Hij is een hele speciale hond."

En dat blijkt ook wel, als je ziet hoe innig Maria en Sandy elkaar omhelsen. Wie ooit heeft getwijfeld aan het feit dat mensen en honden diepe vriendschappen kunnen smeden, zal hierdoor zeker op andere gedachten worden gebracht.
13118922_1097358553661926_8379665483489331077_n
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten