Deze schooljuf denkt het voor elkaar te hebben. Dan duikt deze pikante video uit haar verleden op…

De 24-jarige Clarissa heeft een stabiel leven, en een prima baan als lerares op een basisschool. Nou ja, totdat haar zwoele verleden terugkeert om alles alsnog in het honderd te sturen.

Enkele jaren geleden ging de blonde en wulpse schooljuffrouw Clarissa op vakantie naar Mexico, en deed daar voor de grap mee aan een danswedstrijd. Ze deed dat niet slecht; gehuld in slechts een bikini voerde ze een paar twerks uit, en ving daarmee zo’n €250:

Leuke video, nietwaar? Beetje speels, beetje ondeugend, maar om nu in deze beelden een halve pornofilm te zien? Dat lijkt me nu ook weer een beetje overdreven, toch? Toch?

Nou, niet dus. Clarissa had het niet door, maar iemand had op die vakantie een mobiele telefoon bij zich, en heeft het hele tafereel gefilmd (zoals je hierboven ook kunt zien). Dat filmpje is op de één of andere manier op het internet beland, en op die één of andere manier hebben kijkers van het filmpje Clarissa kunnen herkennen. Vanaf dat moment was het nog maar één stap naar ouders van leerlingen die ze in de klas heeft.

Na talloze klachten had Clarissa geen andere keuze dan een nederlaag te incasseren en ontslag te nemen. Ze zegt tegen de krant Reforma:

“Het was een danswedstrijd, iets dat mijn persoonlijkheid niet definieert. Het was mijn vrije tijd en we leven in de 21e eeuw. Het is niet iets om bang van te worden. Ik ben niet naakt, ik heb geen seks, neem geen drugs en ben ook niet brutaal.”

Ik moet haar toch gelijk geven. Welke mafketel dacht dat het een goed idee was om de privacy van Clarissa op deze onacceptabele manier te schenden? Laat haar lekker het hele jaar door haar best doen voor haar leerlingen, maar op vakantie heeft ze – lijkt me – de volle vrijheid om zoveel stoom af te blazen als ze zelf wil. En dat doet ze, als ik die beelden tenminste mag geloven, bepaald niet onverdienstelijk.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. Seneca

    Dit soort berichten over nagenoeg elke burger, is een schending van de privacy. Maar dat is een consequentie van het o zo politiek correcte denken.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.