Deze vrouw van 93 maait haar gras.. Maar dan krijgt ze onverwachte bezoekers

Geen categorieapr 29 2016, 14:00
Ze had zeker niet gerekend op het bezoek van deze twee mannen, die daarna niet meer zomaar weg gingen.
In de buurt staat ze bekend als het bejaarde vrouwtje dat altijd zelf haar gras maait. Bejaard is de vrouw zeker: met 93 heeft ze al een zeer respectabele leeftijd bereikt. Ze woont nog steeds in haar eigen huis, maar echt geweldig ter been is ze niet meer.
Toch kan ze het niet aanzien als haar gazonnetje verandert in een oerwoud. Helaas kan ze het zich niet veroorloven om mensen in te huren voor deze klus. Daarom maait ze nog steeds, zo goed als het gaat, zelf het gras in haar tuin. Hoewel dit wel bekend was bij de buren, had nog niemand ooit een vinger uitgestoken om de oude vrouw eens te helpen met de klus. Maar daar is sinds kort verandering in gekomen.
En dat heeft ze te danken aan twee mannen die toevallig in de buurt aan het werk waren. De twee, Rodney en Terrence, hebben een grasmaaiservice en hebben zo al aardig wat tuinen en hun eigenaren gezien. Maar het 93-jarige vrouwtje dat eigenhandig nog haar gazon onderhield, dat was zelfs voor hen een unicum. Ze vroegen wat rond bij buurtbewoners, die bevestigden dat de vrouw dit regelmatig deed.
En toen deden ze wat helaas nog niemand anders in de buurt had gedaan. Ze gingen naar het huis van de vrouw toe, en knoopten een gesprekje met haar aan. Al snel werd duidelijk dat de vrouw wel wat hulp kon gebruiken, maar dat ze hier geen geld voor had. De grasbedwingers twijfelden geen seconden, en vertelden dat ze haar tuin meteen in orde zouden maken. En zo geschiedde het: binnen mum van tijd lag het gras er weer keurig bij.
Maar daar eindigde het niet, want de mannen besloten dat dit niet een eenmalige PR-stunt of iets dergelijks moest zijn. Nee, ze leefden zo mee met de vrouw, dat ze besloten hebben om elke twee weken, gratis en voor niets, haar gazonnetje piccobello in orde te maken. En vooruit, omdat een beetje goede reclame altijd mooi meegenomen is, plaatsten ze deze mooie foto op Facebook:
Grasmaaien_2
Maar een beetje positieve publiciteit hebben deze mannen wel verdiend, of niet?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten