Dit meisje komt nietsvermoedend bij de tandarts vandaan. En ziet tot haar schrik dat de wereld vergaan is

Geen categorieapr 13 2016, 21:00
Het zal je maar gebeuren; je laat aan je gebit sleutelen door de tandarts, maar eenmaal op de weg naar huis merk je tot je schrik dat de wereld vergaan is.
Stel je voor: je komt net terug van een ingrijpende operatie aan je gebit bij de tandarts. Operatie geslaagd - hoera! - maar je bent nog wel een beetje groggy van de verdoving die gebruikt is. Laten we zeggen dat je een beetje high bent, en openstaat voor... interessante suggesties.
Dat was precies hoe Millicent zich voelde toen haar broers haar terugbrachten na haar operatie. De plaaggeesten besloten een grap met haar uit te halen: ze maakten haar wijs dat terwijl zij in de tandartsstoel lag, de wereld is vergaan door een massale machtsovername van zombies. Overal op straat zouden zombies lopen, en de twee hebben zelfs een nep-nieuwsbericht opgenomen dat melding maakt van de ondode lichamen die door de straten zouden zwerven.
Screen-Shot-2016-04-12-at-15.37.04
En Millicent? Die reageert precies zoals je waarschijnlijk verwacht: ze gelooft haar broers op hun woord, zweet peentjes en gilt het uit van de angst.
Als ze dan ook nog eens met tuiniergereedschap en een kat komen aanzetten, heeft ze het écht niet meer:
Applaus voor haar broers voor al het werk dat ze in deze grap hebben gestoken. Maar ook een welgemeende foei vanwege het pesten van hun jongere zusje. Durven jullie wel, tegen jullie kleine zusje?!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten