Gerechtigheid! domme ISIS-strijder filmt per ongeluk zijn eigen dood en de beelden zijn hilarisch

Geen categorieapr 28 2016, 8:00
Een zooitje ongeregeld, deze ISIS-strijders.
ISIS zaait dood en verderf met hun gruwelijke executiemethodes en de handel in seksslavinnen. De groep komt zeer georganiseerd en efficiënt over, maar schijn bedriegt: uit nieuwe beelden blijkt hoe chaotisch sommige ISIS-strijders vechten. Ze denken misschien dat ze "stoere" jihadisten zijn, maar uit deze beelden blijkt dat ze het organisatieniveau van een groep losgeslagen bavianen hebben.

"Pas op! Schiet niet op onze broeders!" roept de één. "Waar is mijn magazijn!" gilt een ander.

Even later worden ze aangevallen door Koerdische strijders, en besluiten ze terug te vechten.
Screen Shot 2016-04-28 at 10.14.48

"Zijn deze raketten nou om mensen of om voertuigen mee te beschieten?" vraagt een verwarde jihadist zich af. "KIJK UIT, Abu Abdullah, de kogelhulzen raken ons!"

Het lijkt wel een komedie, en het gekste is nog wel dat dit is gefilmd door ISIS zélf. Zes minuten lang maken de strijders zichzelf compleet belachelijk, maar dan komt het mooiste moment van de video: de Koerden raken het ISIS-voertuig, en doden de bestuurder. Gillend vluchten de jihadisten weg, maar voor één van hen – de strijder die het hele gebeuren had gefilmd met de camera op zijn hoofd – is het te laat. Zijn laatste woorden:

"Ik ben neergeschoten!"

Gerechtigheid! Wat geweldig dat we kunnen meegenieten van de laatste beelden van deze oliedomme jihadisten. Dat er nog maar veel mogen volgen, en van de Koerden een enkele reis naar de hel krijgen. Net goed!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten