Geven Kourtney Kardashian en Justin Bieber hun relatie een nieuwe kans?

Het is niet al te lang geleden dat popzanger het hart brak van realityster Kourtney Kardashian. Maar er is kennelijk geen gebroken hart dat de gladde popzanger niet kan lijmen…

In januari kwam het spijtige bericht naar buiten dat Kourtney Kardashian – de oudste telg uit de beroemde showbizz-familie – in liefdesverdriet zat wegens niemand minder dan Justin Bieber. Niet alleen hordes aan tienermeisjes vielen kennelijk in kattenzwijm voor de Canadese popsensatie; ook de Armeens-Amerikaanse schoonheid was als een blok gevallen voor de 14 jaar jongere chansonnier.

Maar dat liep slecht af… Justin Bieber besloot op een kwaad moment om alle vuile was over Kourtney buiten te hangen. In een radio-interview maakte Justin haar uit voor een onbetrouwbare vrouw die constant mannen manipuleert en verklapte hij een aantal genante geheimen. Ook kondigde Justin aan haar subiet in de steek gelaten te hebben voor de jongere Hailey Baldwin.

Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan, en de twee lijken nu toch weer toenadering te zoeken

Kourtney Kardashian en Justin Bieber zouden volgens bronnen al maandenlang met elkaar aan het afspreken zijn. De geruchten cirkelen de laatste maanden rond de twee, maar volgens People zijn die berichten nu bevestigd. “Ze hebben onlangs nog van elkaars gezelschap genoten”, vertelt een bron. “Ze doen dat telkens in Los Angeles. Justin heeft de kinderen van Kourtney al ontmoet, maar het is niet zo dat hij de kinderen vaak ziet.”

Naar verluid zoekt Kourtney een jongere vriend, en Justin een oudere vriendin om ieder hen moverende redenen. Een match made in heaven, dus! Enneh, dame en heer, dit keer wél gewoon alle ruzies uitpraten, en niet denken dat je in interviews met de pers alles maar moet zeggen over elkaar. Dat scheelt weer gekneusde ego’s, avonddurende huilbuien en verlies aan vertrouwen in de mensheid.

Als Justin en Kourtney zich kunnen inhouden, dan is deze relatie ditmaal misschien wél tegen weer en wind bestand. Of niet, natuurlijk. Want we hebben het wel over een Kardashian, en daarmee weet je het natuurlijk maar nooit…


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.