IJdele Kylie Jenner maakt voor niemand nog tijd vrij, en neemt de hele dag selfies

Een nieuwe video van Kylie Jenner heeft het levenslicht gezien, en critici maken er gehakt van. De kleine society-babe wordt ineens verketterd vanwege het feit dat ze alleen nog maar oog heeft voor zichzelf.

Internetpublicatie UNILAD was niet mals met de kritiek op Kylie Jenner: “Deze instagramvideo van Kylie Jenner zal je vertrouwen in de mensheid vernietigen,” verklaarde de website omineus. En de Britse krant Independent voegde daar aan toe: “Alles wat mis is met de beroemdhedencultuur, hier in een 10 seconden durend filmpje van Kylie Jenner.”

Wat voor video was dat dan? Nou, eentje die door haar halfbroer Rob Kardashian online is gezet. Rob wilde z’n kleine zusje verrassen, maar die was druk bezig met het maken van selfies voor een spiegel. Rob roept Kylie meerdere keren, maar er komt gewoonweg geen antwoord:

Kennelijk is het maken van een paar selfies zo enorm belangrijk en intensief, dat een paar simpele sociale interacties (met nota bene je eigen familie) al teveel gevraagd te zijn. Het eerdergenoemde UNILAD vergeleek Kylie Jenner daarom dan ook met Narcissus, het Griekse mythische figuur van wie ons woordje ‘narcisme’ is afgeleid.

Rob roept z’n zusje een paar keer, maar pas als haar vader Caitlyn Jenner zijn dochter luid tot de orde roept, lijkt ze zich pas weer te beseffen dat ze in een huis zit met echte mensen. En niet opgesloten in haar zelf-gecreeërde selfieswereld waarin alles alleen om kleine Kylie gaat.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. Pimsch

    Ook deze vorm van zelfbevrediging zal door Ted Cruz worden verboden.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.