Je hebt nog nooit zo’n lekkere avocado-pudding gemaakt. En niemand minder dan Kourtney Kardashian leert je hoe!

Hoezo, de Kardashians zijn alleen maar goed voor sappige roddels? Als je ziet wat voor overheerlijke gerechten ze in elkaar weten te draaien, dan piep je wel anders. De zussen zijn ook nog eens culinaire heldinnen!

Nou ja, of Kim, Khloe en Kylie een beetje kunnen koken is nog te bezien. Maar één ding is duidelijk: oudste zus Kourtney is de koningin van de lekkernijen. Haar bekendste gerecht is haar overheerlijke avocadopudding, waar mensen keer om keer om smeken. Zelfs op social media wordt Kourtney gesmeekt om het recept prijs te geven:

Maar hoe moet je het dan maken? Nou, eenvoudig. Wat je nodig hebt is:

· 1 rijpe avocado
· 2 tot 3 eetlepels van organische honing
· 2 tot 3 eetlepels vanille
· 1 eetlepel chia-zaden
· 250 ml amandelmelk.

En dan kan het feest pas echt beginnen:

Doe de avocado, honing, vanilla en chia-zaden in een blender. Terwijl je de blender laat gaang, giet langzaam de amandelmelk mee totdat de pudding romige substantie is. Schenk het resultaat uit over verschillende kommetjes, bakjes, halve kokosnoten of glazen, en laat de drankjes minstens een halfuur in de koelkast staan.

En je bent klaar! Om alles er extra leuk te laten uitzien kan je de pudding serveren met gesneden amandels als versiering.

Eet smakelijk, en geniet van een vleugje onvervalst Kourtney Kardashian!

bieberrr


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.