Khloe Kardashian laat zien dat ze de buikspieren en billen van een fitnessgodin heeft

Wie nu nog steeds beweert dat de Kardashians een familie zijn die helemaal niets kunnen, heeft vast en zeker nog niet gezien wat voor gehaaide fitnesstante de 31-jarige Khloe Kardashian is.

Allejezus, die heeft haar lichaam goed in vorm gehouden: vroeger stond Khloe Kardashian bekend als het kleine dikke zusje van haar beroemde familielid Kim, maar die tijden zijn allang vervlogen. Tegenwoordig is Khloe een ster in haar eigen recht, en mollig is ze ook allang niet meer.

Sterker nog, Khloe is een heuse sportdiva geworden en er gaat geen dag voorbij of Khloe gebruikt de tijd om haar lichaam te perfectioneren, en één van de mensen te worden die er alleen maar beter gaat uitzien naarmate ze ouder wordt.

31 jaar is ze inmiddels, maar haar lichaam heeft nog de vitaliteit van een jong kalf. Op Instagram was Khloe dan ook niet te beroerd om te laten zien wat ze tegenwoordig in huis heeft:

“Goedemorgen!” schreef ze daar uitdagend bij. Goedemorgen ook aan jou, schoonheid!

Helaas was niet iedereen het eens met Khloe’s strakke lichaam en haar strakke fitnessschema, en vinden velen het nodig om haar bakken met haatmail te sturen. Maar daar heeft de reality-diva toch zeker geen tijd voor. Ze laat dit gespuis niet haar billen, maar haar scherpe tanden zien:

Die zit. Alle kansloze Khloe-haters kunnen die mooi in hun zak steken. Want de prinses van de fitnesswereld geeft geen zier om hun jaloerse geneuzel!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.