Kim Kardashian probeerde overleden Prince te eren. Maar zijn fans moeten daar niets van weten…

De Kardashians zijn dikwijls de koninginnen van de social media, waar ze het publiek betoveren met schitterende foto’s. Ditmaal – echter – is het incasseren geblazen voor Kim Kardashian, die iets minder snuggers over Prince op te merken had.

Toen eerder deze week het jaren ’80-icoon Prince overleed, leverde dat meteen een stroom reacties van andere beroemde mensen op. Sommigen kenden Prince persoonlijk, sommigen waren door hem geïnspireerd en sommigen… heetten Kim Kardashian. De reality queen had op Instagram een foto geplaatst van de twee die stamt uit 2011:

Ze zette erbij:

“Ik zal me altijd dit moment kunnen herinneren met één van mijn lievelingsartiesten! Ik was zo overdonderd dat ik gewoon bevroor! Rust in vrede Prince!”

Was dat wat er gebeurde? Niet iedereen kon zich dat namelijk op die beschreven wijze herinneren…

“Unfortunately, she decided to pick the awkward moment she joined the Purple One on stage mid-show in Madison Square Garden.

When Prince tries to dance with her, she just stands still like an absolute idiot and he was having none of it.”

Een video van het gebeuren laat zien hoe bijzonder genant het hele gebeuren was:

Na een poging te hebben gedaan met haar te dansen, heeft Prince haar van het podium verwijderd. Als je de show niet vooruit kan helpen, sodemieter dan maar op… toch? “Welkom in Amerika!” was het enige dat Prince daarna nog te melden had.

Dat Kim Kardashian deze gebeurtenis probeert om te vormen tot een PR-momentje voor haarzelf, gaat er bij Prince-fans dan ook niet goed in:

Many were pissed that she managed to make his death all about her, as one person wrote, “Wow how to make it all about yourself”, with another adding, “Just say RIP it’s not about you for once.” Damn straight.

One person summed up the situation perfectly, saying: “Trust you to make it all about yourself. It’s embarrassing.”

Da’s dus een flater voor Kim K. Zo zie je dus maar: iedereen heeft de gave om zo nu en dan gigantisch onderuit te gaan. Ook al ben je nog zo populair als Kim Kardashian.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.