Kim Kardashian probeert het internet te slopen met erotische foto’s, maar Beyoncé-fans roepen haar een halt toe

Het moge duidelijk zijn dat het een ferm 1-0 staat in de wedstrijd tussen Beyoncé en Kim Kardashian, in het voordeel van de eerstgenoemde diva.

Alhoewel Kim Kardashian een meester is in het beheersen van de nieuwscyclus, had ze het gisteravond toch even moeilijk. Ineens was het niet alleen La Kardashian die het onderwerp was van roddels, nieuwtjes, modespeculatie en kwijlende mondhoeken, maar Beyoncé. Diens nieuwe album Lemonade werd namelijk uitgebracht, en het ganse internet had alleen even ogen en oren daarvoor.

Maar Kim is sluw. Ze besloot haar sterkste wapen daarom maar weer eens in te zetten: haar lichaam. En dus verscheen een hele serie erotisch getinte foto’s op de social media…

Het is maar een kleine bloemlezing, maar de ontboezeming (letterlijk en figuurlijk) viel niet bij iedereen in even goede aarde. Velen vonden het maar een goedkope manier om Beyoncé’s moment en glorie af te pakken. En dus kreeg Kim het zwaar voor de kiezen:

Mensen met Photoshop-vaardigheden maakten de boodschap ook nog eens duidelijk met beeld:

https://twitter.com/XLNB/status/724058511794049025

Anderen waren echter een stuk minder subtiel:

Of zo:

Nieuwswebsite UNILAD deed ook een duit in het zakje:

“Step away from Twitter, Kim, you just got served by a horde of raging Beyonce fans…

Volgende keer, Kim, moet je je selfies wellicht op een iets tactischer moment lanceren. Op deze manier gaat het ‘m niet worden, natuurlijk. Beyoncé is nu eenmaal óók een diva, en die laat zich heus niet met één gemakkelijke truc aan de kant schuiven.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.