Kim Kardashian raakt haar zwangerschapskilo’s nog altijd maar niet kwijt

Kim Kardashian heeft miljoenen op de bankrekening, maar klaagt desalniettemin over haar zware leven. Letterlijk.

Beroemdheid en een status als het lievelingetje van zo’n beetje iedere paparazzi-fotograaf van deze wereld openen veel deuren voor je, maar je krijgt er niet alles mee gedaan. Daar kwam Kim Kardashian maar weer eens achter sinds de geboorte van haar zoontje North West enkele maanden geleden. De zwangerschapskilo’s zitten er nog altijd aan. En dat tikt aan, want Kim is nog altijd zo’n negen kilo boven haar streefgewicht:

Het is niet makkelijk om die laatste kilootjes van de zwangerschap kwijt te raken, biechtte Kim Kardashian op tegenover E! News. De realityster ‘bidt’ dan ook dat ze het overtollige gewicht snel verliest.

”Het is een uitdaging, het is helemaal niet gemakkelijk”, aldus Kim. ”We zijn net terug van onze familievakantie en elke dag stonden we vroeg op om te sporten. Ik heb nog 9 kilo te gaan. En het is erg moeilijk. Ik ben veel aangekomen en ik moet weer veel kwijt, dus ik voel me goed zodra ik op een bepaald punt ben en mijn kleren weer pas.”

Dat Kim moeite heeft haar overtollige kilo’s weer te lozen, blijkt wel uit het Twitter- en Instagramgedrag van de reality-diva. De afgelopen maanden toonde Kim verdacht veel kiekjes van reeds jaren uit, of had ze foto’s waar alleen haar bovenlichaam op te zien is. Voor iemand die zo graag haar lichaam deelt met miljoenen volgers als Kim, is dat natuurlijk verdacht.

Maar de aap is nu uit de mouw: Kim is officieel obees, en moet harder trainen om af te vallen. Dat is vervelend voor een lid van de Kardashian-familie, voor wie looks zo’n beetje alles zijn. Maar wellicht geeft het de gemiddelde westerse vrouw wat zelfvertrouwen: hoe rijk of beroemd je ook bent, afvallen is geen gemakkelijke taak. Dus ben je al jaren aan het proberen wat gewicht kwijt te raken, en lijkt het niet? Geef dan niet op, want het kan de beste overkomen. En nu vind je dus zelfs niemand minder dan Kim Kardashian in je ‘team’!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.