Kylie Jenner zet het internet in lichterlaaie met ronduit bizarre fotoshoot

De jongste Kardashian/Jenner-telg laat zich weer eens van haar meest opzienbarende kant zien.

Dat de Kardashians een neusje hebben over controverses en er niet voor schromen zichzelf bijkans in aparte kostuums te hijsen, wisten we al. Herinneren we ons Khloe’s fotoshoot nog waarbij ze glitters haar kont liet inblazen? Of Kim die ondanks een vergevorderde zwangerschap niet terugdeinst voor een doorschijnende outfit?

Maar Kylie Jenner, de jongste van het stel, weet al haar oudere (half)zussen te overtroeven met een bizarre nieuwe coverfoto voor het blad Paper. Op Instagram deelt het jeugdige model het nogal extravagante kiekje:

Op de foto ziet Kylie er nog meer plastic uit dan ooit tevoren. Iets waar menigeen al eerder over gevallen is: de kleine Kylie is pas 18 jaar, maar lijkt haar hele gezicht reeds grondig verbouwd te hebben met allerhande lip fillers en cosmetische ingrepen.

Maar dat was ook precies de bedoeling, aldus Mickey Boardman van Paper:

Our concept for this issue was YOUth and we took inspiration from all things neon so we enlisted colorful personalities such as stylist Rushka Bergman and photographer Erik Madigan Heck to do something incredibly young, fun and bright.

We had these crazy plastic wigs that were helmet-like paired with an ultra-bright wardrobe. Kylie looked so cartoon that we thought it would be amazing to exaggerate and blur the lines of what’s real and fake. Or just over drawn!

En zoek je fake? Tja, dan zit je bij de Kardashians inderdaad wel aan het goede adres. Zélfs bij de pas 18-jarige Kylie Jenner, helaas. En Twitter vond er ook wat van:

Of dit:

Wat vind jij? Is ‘plastic’ Kylie met roze pruik hot of not?

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.