Liam Hemsworth en Miley Cyrus zijn weer bij elkaar... en plannen hun bruiloft

Geen categorieapr 12 2016, 11:00
Volgens kenners zijn Liam Hemsworth en Miley Cyrus weer bij elkaar. De twee hadden eerder al een relatie, en verloofden zich zelfs, maar gingen nog voor hun geplande huwelijk uit elkaar.
Toch bleven de twee altijd goede vrienden.
Sinds hun breuk had Miley relaties met o.a. de zoon van Arnold Schwarzenegger, terwijl Liam het maar wat gemakkelijk vond om mooie modellen te versieringen. Wat hij dan ook met grote regelmaat deed.
[caption id="attachment_135618" align="aligncenter" width="336"]JJ Duncan/ Zimbio.com (bron: Wikimedia Commons). Miley Cyrus en Liam Hemsworth in 2012. JJ Duncan/ Zimbio.com (bron: Wikimedia Commons). Miley Cyrus en Liam Hemsworth in 2012.[/caption]
Enkele maanden geleden werden Miley en Liam echter toch weer samen gespot, te weten in Australië. Eind maart zagen fotografen dat Miley opeens een verlovingsring droeg. En dat is niet alles: blijkbaar gingen ze onlangs niet alleen samen uit eten, maar was Liams hele familie uit Australië er ook bij. Volgens de Daily Mail was iedereen er om de op handen zijnde bruiloft te plannen en te bespreken.
Het stel woont sinds januari samen in het huis van Liam in Malibu. Het is dus duidelijk serieus.
Krijgen we binnenkort dan weer een echt sterrenhuwelijk, vergelijkbaar met Brangelina en Kimye?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten