Ongelofelijk maar waar: de Italiaanse maffia is de nieuwe bondgenoot van ISIS

Geen categorieapr 20 2016, 21:00
ISIS mag er dan wel een gewoonte van hebben gemaakt om met praktisch elke organisatie op aarde ruzie te maken (zelfs met Japan en mede-terroristische groepering al-Qaeda liggen ze overhoop), maar er is één onwaarschijnlijke bondgenoot die kan rekenen op de beste wensen uit het kalifaat: de Italiaanse maffia.
Iedereen heeft vrienden nodig, en onthoofdende barbaren die homo's van het dak kieperen blijken absoluut geen uitzondering op de regel. ISIS heeft een nieuwe BFF, en lijkt die gevonden te hebben in niemand minder dan... jawel... de Italiaanse maffia. Samen zouden de wops en de haatbaarden een wereldwijde handel in wiet begonnen zijn:

According to The Independent, the main route for hashish into Europe, stems back to Casablanca and Morocco, and then through to Algeria, Tunisia, and eastern Libya.

In an incredibly hypocritical deal for the terrorist group, weed is actually wholly against Sharia Law to either smoke or sell, but of course – the Islamic State is making millions from the deal with the mafia.

ISIS weet er veel winst op te maken; maar liefst 7% van de totale inkomstenstroom richting Jihadisterije is afkomstig van wiet. De maffia is al veel langer onderdeel van het spelletje en weet er dan ook een stuk meer aan te verdienen: een slordige €32 miljard. Dat zijn geen kleine bedragen. Integendeel zelfs...
Wil je ISIS stoppen? Dan kan je vanaf nu dus ook zelf wat doen: tenminste, als je een blower bent. Verzeker je ervan dat de coffeeshop waar jij je 'stuff' haalt alleen lokaal verbouwde wiet verkoopt, en niet afhankelijk is van ISIS, de maffia of andere onkuise figuren. Het zou namelijk toch jammer zijn als je ISIS naar een militaire overwinning in Syrië en Irak weet te blowen. Toch zonde van al die mensenlevens en oude gebouwen daar, vind je niet?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten