Roxeanne Hazes doet een Kardashiantje en toont haar billen

De 23-jarige Amsterdamse schone heeft een goedgetraind onderlichaam, en is ook niet bepaald te verlegen om de rest van de wereld daar een deelgenoot van te maken.

Vanuit Amerika krijgen we regelmatig kiekjes van de familie Kardashian opgestuurd: de dames kunnen het nu eenmaal niet laten om zo nu en dan met een ontbloot achterlijf op de foto te gaan. En alhoewel Nederlandse beroemdheden in de regel toch wat preutser zijn dan hun evenknieën in de Verenigde Staten, windt Roxeanne Hazes er vandaag totaal geen doekjes om. Zij heeft haar lichaam goed op peil gehouden, en nu mag iedereen dat zien.

Ze viert momenteel vakantie in Gran Canaria, en toont vanaf haar Spaanse resort in topvorm te zijn:

Zittend aan de rand van een hemelsblauw zwembad toont ze op Instagram de hele wereld haar gevormde derrière. Roxeanne is zich goed bewust van wat ze doet, want bij de foto schrijft ze niks, maar toont ze alleen het symbooltje van een perzik – een op het internet gangbaar synoniem voor ‘kont’.

De dochter van de overleden volkszanger André Hazes trekt zich duidelijk van niets of niemand wat aan!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. Floris

    Ze heeft duidelijk de aanleg van haar vader om dik te worden. Is nu al te dik. Over 10-15 jaar kan ze meedingen naar de miss Piggy-trofee.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.