Stiekem mixt de sexy Khloe Kardashian cocktails. Zullen de mensen haar herkennen…?

We zijn eraan gewend om Kardashians voorbij te zien komen op televisie, op internet en zelfs in de bladen. Maar hoe reageer je als je er één gewoon in het wild spot? Deze bezoekers aan een cocktailcafé krijgen de verrassing van hun leven als hun bediende niemand minder is dan Kardashian-zus Khloe!

Op tv verken je een Kardashian natuurlijk uit duizenden, maar kan je er ook één spotten in het wild? Dat is een taak waar de bezoekers van dit café voor stonden, nadat een verborgen camera werd geïnstalleerd…

vlcsnap-2016-04-21-15h39m26s13

…en niemand minder dan Khloe Kardashian plaatsnam achter de bar om bestellingen op te nemen:

vlcsnap-2016-04-21-15h39m52s2

En, wat denk je? Zullen ze doorhebben wie die charmante jongedame is die zo sierlijk de Margarita’s mixt niemand minder dan de 31-jarige Khloe is?

vlcsnap-2016-04-21-15h40m18s9

Kijk zelf maar

Zou jij het geraden hebben? De undercoverscène maakte deel uit van de laatste aflevering van Khloe’s interviewprogramma Kocktails with Khloe. Het programma verdwijnt van de buis na de laatste aflevering van gisteren. Maar wees niet ongerust: Khloe gaat niet met pensioen. Ze komt binnenkort heus wel weer met wat nieuws…


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.