Vorige week lag Kourtney Kardashian nog te zonnen in een mini-bikini. Nu staat ze met bontjas in de sneeuw

Het leven van een Kardashian is een leven van uitersten. Van niets tot alles, van arm tot rijk.. en nu ook van heet tot ijskoud.

Slechts enkele dagen geleden lag realityster Kourtney Kardashian, de grote zus van Kim, nog een lekker kleurtje te pakken in haar strakke en kleine bikini:

Ondanks het feit dat Kourtney al 35 lentes jong is, heeft ze haar lichaam goed op peil gehouden, en misstaat de kleine bikini haar zeker niet. Zonder gene speelt ze in die outfit dan ook een potje basketbal:

“Baller Alert!” schrijft ze, en daar is geen woord van gelogen. Maar Kourtney heeft méér noten op haar zang dan alleen het spelen van de zonnebadende society-dame: ze is ook een echte ijsprinses. En ze laat zien dat een bontjas haar echt niet slechter staat dan een bikini:

“IJSLAND,” schrijft ze met hoofdletters terwijl ze samen met enkele vrienden poseert voor een gletsjer. En wie het daar maar koud vindt, die kijkt niet goed genoeg. Aldus Kourtney, die vertelt hoe adembenemend mooi het vulkanische eiland kan zijn:

Nog één keer:

Dus kies maar. Wat staat Kourtney Kardashian beter: een bikini of een bontjas? Ik denk dat ik het wel weet…


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.