4 mei weigeraars zijn het schuim der aarde

Geen categoriemei 01 2016, 15:00
Wat een verschrikkelijke, zielige, minderwaardige stumperds.
Hier word ik nou echt misselijk van:
https://twitter.com/chnoella/status/726355976710950912
Screen Shot 2016-05-01 at 15.17.29
Wat een ontzettende mongolide Twitteraar is dat zeg. Alleen de "witte geschiedenis?" Nederland was honderden jaren "wit" dus ja, onze meeste historische figuren zijn dat ook. Ondertussen zijn die "witten" ook de mensen die ervoor gezorgd hebben dat de slavernij werd afgeschaft, en dat we in vrijheid kunnen leven in ons land. Ja, dat geldt zelfs voor halvezolen als jij.
Trouwens, nu ik er zo over nadenk: jij bent ongetwijfeld één van die zielige figuren die roepen dat Wilders een racist is en veroordeeld moet worden. Nou, laat me dan even heel helder zijn: als Wilders een racist is, en als hij de wet overschreden heeft, dan geldt dat al helemaal voor jou. Want die tweet van is jou is zowel racistisch, als beledigend, als haatzaaiend.
Dat is natuurlijk erg genoeg, maar dit figuur tweette dit ook nog eens:
https://twitter.com/chnoella/status/726533225829568514
Jouw pijn is niet belangrijk? Waar heb je het over, megalomane idioot? Je woont in Nederland en bent een Nederlander. Je moet God elke dag op je blote knieën danken dat dit het geval is en dat jij dit soort uitspraken kunt doen zonder je zorgen te maken over vervolging.
Zoals Tim eerder vandaag al uitlegde schreef deze zielige dame dit ook nog eens:

Ik kan niet met een stalen gezicht de slachtoffers van fascisme herdenken wanneer wij elke maand nazi’s laten rond marcheren in de Nederlandse steden onder het mom van vrijheid van meningsuiting. Hoe kunnen wij het ermee eens zijn dat dit vreselijke verleden nooit meer mag gebeuren terwijl wij ondertussen bommen op Syrië gooien? Ik doe niet meer mee aan Dodenherdenking. Ik denk dat het een veel mooier signaal is als wij een betere toekomst kunnen achterlaten voor de jongere generatie door het hedendaags fascisme te bestrijden en door te dekoloniseren. Juist omdat wij moeten leren van het verleden en niet moeten vergeten.

Dekoloniseren? We hebben geen kolonies meer, halvegare malloot! De tijd van de kolonisering is al lang voorbij. En daar hebben we onze excuses verschillende malen voor aangeboden, en onze voormalige kolonies ook nog eens flink wat geld toegestopt in de hoop dat ze dan op eigen benen konden staan.
En wat betreft die nazi's: daarvoor moet je bij de islamofascisten zijn die hele buurten regeren in onze grote steden (en in België, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië). Dát zijn de nazi's van vandaag de dag! Maar ja, daar kun jij je niet druk om maken omdat die nazi's niet "wit" zijn, maar "bruin."
Wie is er hier eigenlijk de racist? Wij niet. Jij, Christa, jij en je minderwaardige linkse, politiekcorrecte vriendjes. Jullie zijn de échte racisten.
https://twitter.com/chnoella/status/726357043062423552
Oh ja, het is inderdaad wel heel fascistisch om islamonazi's aan te pakken ja! Volgens jouw idiote redenering waren de Amerikanen en de Canadezen tijdens WOII de echte nazi's, niet de NAZI'S DIE ONS LAND VEROVERDEN EN ONDERDRUKTEN, EN HELE VOLKEREN BEGONNEN UIT TE MOORDEN. Want ja, dat is precies wat ISIS nu doet en dát is waarom er "bommen" op Syrië gegooid worden.
Wat een vreselijk type zeg. Het zou je dochter maar zijn. Meteen voor adoptie opgeven.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten