Agressieve NOS-cameraman van Gerri Eickhof schopt vlogger voor z’n bakkes

Wie had ooit gedacht dat de staatsomroep een van uw belastingcenten betaalde knokploeg was?

De NOS kennen we allemaal als vredelievende media-organisatie die eerder te braaf, dan te gedurfd is, toch? Toch?

Nou, guess again, want een cameraman van NOS-verslaggever Gerri Eickhof is niet bepaald de geweldloosheid zelve wanneer een vlogger, die zichzelf de naam ‘Ik Vos Online’ heeft gegeven, zijn pad kruist.

Aanvankelijk was de NOS van plan om de man te interviewen over mobiele telefoongebruik op de telefoon, maar nadat de YouTube-doehetzelver van het interview gebruik probeert te maken om zijn eigen videokanaal aan te prijzen, beseffen de mannen van de NOS dat ze deze jongen eens een lesje moeten leren.

En zo geschiedt: de cameraman trapt de heer Vos keihard voor z’n raap met de opmerking “En nou flikker je op jij!” Zie zelf maar:

De boel escaleert uiteindelijk. Gerri Eickhof doet nog een poging tot diplomatie, maar uiteindelijk komt de politie polshoogte nemen en wordt de telefoon van ‘Ik Vos Online’ meegenomen.

Uiteindelijk toont de jongen de bont en blauwe knie die hij door Gerri’s agressieve cameraman heeft opgelopen:

snapshot

Toegegeven, deze geblondeerde hobbyfilmer was ook wel een béétje irritant. Maar uiteindelijk kan natuurlijk niets een flink portie geweld goedkeuren. Zeker niet als het bij de NOS vandaan komt: een media-instelling die dik betaald wordt door ons werkende mensen van Nederland, om ons van nieuws te verzinnen. En niet om de Badr Hari uit te hangen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

6 reacties

 1. hans-e-pans

  “Toegegeven, deze geblondeerde hobbyfilmer was ook wel een béétje irritant.”

  Als dit de maatstaf gaat worden, dan kan je vrijwel iedereen in Nederland wel een trap/schop verkopen.

  “Beetje irritant” is natuurlijk wat de schopper/trapper er van vindt.

  1. ceteris paribus

   Een beetje irritant lijkt me hier een understatement.

 2. Beukman

  Wat een vreselijke narcistische zuigerd, die Vos met zijn blauwe plek. Hij kan zo bij Powned gaan werken

 3. Seneca

  dit is echt de omgekeerde wereld. de man wordt staande gehouden en hem wordt een vraag gesteld. zijn reactie zint het omhooggevallen links tuig niet en hij krijgt een trap.
  politie (onpartijdig??) komt en neemt de telefoon in beslag. als er ooit een voorbeeld van dictatuur, onderdrukking van het vrije woord en bevooroordeling van politie wordt gezocht, dan is dit het schoolvoorbeeld. dan die twee trollen die het o zo noodzakelijk vinden dat de minderheden in dit land voorrang krijgen boven allen, geven een reactie waar de honden geen brood van lusten. ook zij zijn afgrijselijk links tuig.

  1. Beukman

   Wat je even mist Seneca, is dat de bewuste trap expres naar voren is gemonteerd. Er was al het nodige gezuig aan vooraf gegaan. Vos belemmerde de heren hun werk te doen.
   Die trap, resulterend in een amper zichtbaar blauw plekje, valt overigens niet goed te praten.

 4. J.C.

  De hoofdagent gaat hier ver z’n boekje te buiten. Vraag is kan hij dat zo maar ongestraft doen, want dan ben je als autochtone Nederlander toch in een politiestaat belandt, waar je op ieder moment zomaar opgepakt kan worden. En het niet opnemen van de aangifte, terwijl de beelden voor zich spreken is ontoelaatbaar, daar zou het OM al direct op moeten reageren. Als dat niet gebeurt is Nederland ook op die grond geen rechtsstaat meer.

  En ja, de vlogger is een vervelend ventje, maar staat wel in z’n recht (als de beelden, die hier op DDS staan kloppen)

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.