André Hazes Jr. wordt vader van een zoon en maakt de naam nu al bekend!

Geen categoriemei 20 2016, 9:00
Een nieuwe "kleine jongen" in de familie Hazes.
Groot babygeluk voor André Hazes Jr. en zijn vriendin Monique: het stel is in verwachting van een zoon. Dat maakten de twee vrijdagochtend bekend met een origineel filmpje op Instagram:
https://www.instagram.com/p/BFnwECxnFzy/
De doos gaat open... en er komt een scheepslading blauwe ballonnen uit! Jawel, André Jr. en Monique verwachten een zoontje! Op zijn eigen Instagram postte André een foto van de echo van zijn zoon – de baby is kerngezond!
https://www.instagram.com/p/BFnwDqRwwWZ/?taken-by=andrehazesjr

"Gister hebben wij een echo gehad bij Echocentrum Amsterdam en daar hebben wij gezien dat onze zoon in alle opzichten helemaal gezond is. Ik kan jullie met veel trots vertellen dat er een nieuwe André Hazes Jr in Monique haar buik zit. Een droom die uitkomt!"

Wat ontzettend mooi dat de grote droom van André en Monique in vervulling gaat. En als we André moeten geloven, heeft hij nu al de naam van zijn zoon bepaald: dit wordt een nieuwe André Hazes Jr! Net als zijn vader en grootvader gaat deze jongen na zijn geboorte als André Hazes door het leven – een prima keuze, want zo'n bekende naam is altijd handig. De legendarische volkszanger uit Amsterdam is alweer meer dan een decennium niet meer onder ons, maar hij leeft voort in zijn zoon André Jr. – en binnenkort dus in zijn kleinzoon. Prachtig, toch?
André Jr. heeft altijd duidelijk laten weten dat hij zijn vader als groot voorbeeld en inspiratie ziet. Er is toch geen betere manier om dat te benadrukken door ook zijn zoontje de naam André te geven? Het enige nadeel is dat het wel wat verwarrend wordt met straks drie bekende André's Hazes, maar dat mag de pret niet drukken.
De Dagelijkse Standaard wenst André Jr. en zijn Monique heel veel babygeluk, en natuurlijk succes tijdens de zwangerschap!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten