Congo: moslims snijden keel christenen door, duizenden vluchten voor jihadisten

Geen categoriemei 07 2016, 17:00
De Democratische Republiek Congo is tegenwoordig feitelijk 'de Jihadistische Theocratie Congo.'
"Tussen 20:00 en 22:00 uur slaagde de vijand erin om langs posities van het leger te komen, waarna ze onschuldige burgers executeerden. Hun kelen werden doorgesneden terwijl ze gewoon in huis waren. Ik zie 16 dode lichamen voor me liggen: ze zijn gedood met bijlen of machetes."

Islamist militants are suspected to have killed between 20 and 40 villagers in the eastern extremes of the Democratic Republic of the Congo, according to news reports and a World Watch Monitor source.

Attackers carried machetes and axes into a village in North Kivu province, in eastern DRC, late in the evening on 3 May.

Eén getuige heeft het over 34 doden, een andere over 38. Hoewel het specifieke aantal nog niet bekend is weten we één ding dus wel zeker: het is een ware massaslachting.
Als gevolg van het geweld zijn duizenden mensen op de vlucht geslagen, bang dat zij het binnenkort ook moeten ontgelden, alleen maar omdat ze het islamitische geloof niet aanhangen.
En zo bewijzen radicale moslims voor de zoveelste keer dat hun religie alles behalve "de religie van de vrede" is. Het is de religie van oorlog, van strijd, van genocide, en van massamoord.
Mag ik dat wel opschrijven of worden de zogenaamde democraten van FrontaalNaakt en Joop.nl nu boos?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten