De Kardashian-vakantie op Cuba was één grote ramp

De zusjes Kim, Khloe en Kourtney Kardashian waren op vakantie op Cuba. En oh boy: ging me dát toch even een partij mis.

Veel soeps was het niet, het zonnige uitje dat de familie Kardashian ondernam naar Cuba. Sinds het Witte Huis sancties zijn opgeheven, mogen Amerikanen weer op vakantie naar het eiland, en de gezusters Kardashian en hun gevolg gaven graag gehoord aan die oproep. Op Twitter zeiden ze erg van Cuba te houden:

Eén probleem: die liefde is niet bepaald wederzijds. Cuba kon op diens beurt namelijk niet heel erg veel met de glitter en glamour van de dames. Amerikaanse televisie wordt er nauwelijks bekeken, dus wie die bemoeierige dames waren met al die camera’s in hun kielzog? De Cubanen vonden het maar irritant.

Ook beging jongste zus Khloe een grote flater door zich te laten vereeuwigen bij een monument ter ere van de vroegere president Fidel Castro. Castro is een coupe-pleger en heeft talloze politieke tegenstanders laten ombrengen tijdens zijn schrikbewind. Maar Khloe stond even leuk te glimlachen bij zijn naam:

De foto zorgde voor een stormvloed aan verontwaardige reacties op het internet. Volgende keer anders maar op de foto met dingen die aan Lenin, Stalin, Mao en Pol Pot herinneren, Khloe?

Maar het allerergste vonden de Kardashians nog wel dat ze hun internetverbinding kwijt waren. Dat werkt namelijk maar zeer gebrekkig op Cuba:

“En laat [een grote hoeveelheid wifi-verbindingen] in Cuba nou net niet het geval zijn. Kim en Kanye kwamen vrijdagavond thuis van hun trip door het Caribische land en waren maar al te blij weer terug te zijn in de moderne wereld.

Een bron vertelt aan het New Yorkse Page Six: “Ze houden van de cultuur, maar niet van de technologie. Ze maakten er iedere twee seconden een probleem van dat ze geen internetverbinding hadden. Ook klaagden ze dat ze geen gebruik konden maken van Snapchat. Het stel was gefrustreerd en kon niet wachten om weer te gaan.””

Wat een telefoonverslaafde troela’s zijn het toch ook, die Kardashians! Wees blij dat je even kan genieten zonder al die tweets, snapchats en Instagram-foto’s! Het leven is veel te kort om dat permanent te spenderen met je neus in allerlei mobiele apps.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.