Deze hond kan het niet geloven: na 2 jaar wordt hij opeens herenigd met zijn eigenaar

Twee jaar geleden verloor Jose zijn beste vriend. Niet aan de dood, maar aan een ander. Zijn hond werd namelijk gestolen. 

Ongelooflijk genoeg vond het universum op de één of andere manier een manier op de twee toch weer bij elkaar te brengen. En dat na twee lange jaren waarin ze het zonder elkaar moesten doen.

Twee jaar geleden had Jose het bijzonder zwaar. Zijn vrouw scheidde van hem, hij werd dakloos, en leefde uiteindelijk vanuit zijn auto. Hij besloot een puppy te nemen omdat hij zo ontzettend eenzaam was en iemand, of iets, nodig had om hem bij de les te houden.

De hond kreeg de naam Chaos, wat een bijzonder goede naam voor hem was omdat hij bomvol energie zat. Voor de hond was het leven echt een feest.

Jose legt uit dat hij daar helemaal door opleefde. “Waar ik ook naartoe ging, ik nam Chaos mee. Hij heeft me zo ontzettend veel geholpen in mijn leven!”

Screen Shot 2016-05-12 at 16.58.02

Terwijl hij zijn leven op de rails probeerde te krijgen gaf Jose Chaos aan een vriend. Hij vroeg hem om een tijdje voor de hand te zorgen tot hij, Jose, een appartement had en zijn leven weer enigszins op orde had gekregen. De ‘vriend’ ging akkoord. Toen Jose Chaos terugvroeg kreeg hij ongelooflijk genoeg echter nul op het rekest. Jose legt uit:

“Ik dacht toen dat ik mijn hond nou weer zou zien.”

Twee jaar later werd Jose echter gebeld door een medewerker van de gemeente. Er was namelijk een zwerfhond gevonden met een chip. Op die chip stond Jose’s informatie.

Jose kon het niet geloven en barstte in tranen uit. Toen hij bij het asiel kwam om Chaos op te halen waren zijn tranen vervangen door een enorme glimlach.

En het mooiste van dit alles? Chaos dacht er duidelijk net zo over. De hond barstte bijna uit zijn voegen van blijdschap toen hij Jose voor het eerst in twee jaar zag. Eerst reageerde hij een beetje verbaasd en verdwaasd, maar toen hij Jose’s hand rook wist hij: ‘Ik ben weer thuis.’

Sindsdien is de video van de hereniging viraal gegaan. En terecht, het is werkelijk schitterend om te zien hoeveel deze twee van elkaar houden.

Kijk de video hier. Doen!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

2 reacties

  1. Seneca

    Ontroerend! Dank je wel Michael.

    1. ceteris paribus

      De liefde voor honden begint hier epidemische vormen aan te nemen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.