Dit is echt megalief: ganzenkuiken en mensenkuiken nemen samen een bad

Geen categoriemei 18 2016, 16:00
Een tafereel dat veel aandoenlijker is dan dit ga je vermoedelijk niet snel vinden!
Jonge kindjes hebben de neiging om flink te ravotten en dan ook flink vies te worden: en dus moeten ze daarna in bad. Het overkwam ook de kleine Charlotte (3) die zichzelf weer eens zo vuil had gemaakt dat een badderpartij eigenlijk onvermijdelijk was geworden.
Waar veel peuters overigens geen enkele zin hebben om in een kuip met warm water te zitten, daar weet kleine Charlotte echter geen genoeg van te krijgen. Het kleine meisje heeft namelijk een vast baddermaatje: haar eigen ganzenkuikentje Olaf. Tevens haar beste vriend:
Charlotte vraagt zich af of Olaf (die z'n naam dankt aan de hilarische sneeuwpop uit de tv-film Frozen) zich wel vermaakt, maar een vrolijk kwakende ganzenkuiken lijkt dat wel te bevestigen.
Inmiddels is Olaf alweer een maand ouder en groeit als kool. Maar zwemmen met Charlotte? Dat kan het donzige knuffeldier nog steeds als de beste! Kijk maar:
olaf-en-charlotte-2
olaf-en-charlote-1
Zoals Herman van Veen dat al zei: "Spetter pieter pater, lekker in het water. Ga maar vast naar huis. Ik kom een druppel later!" Dat was eigenlijk een liedje voor eend Alfred Jodocus Kwak, maar er is geen reden waarom het niet van toepassing zou kunnen zijn op mensenkuikentje Charlotte en ganzenkuiken Olaf. Of zoals Olaf zegt: kwetterkwetter!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten