Fantastisch: vrouw met borstkanker wint twee keer loterij in 3 maanden tijd

Geen categoriemei 08 2016, 20:00
Ze heeft het bijzonder moeilijk, maar heeft tegelijkertijd ook ontzettend veel mazzel.
Soms komt het geluk je aanwaaien op het moment dat je het 't meest nodig hebt. Vraag Gina Short maar, zij heeft daar behoorlijk wat ervaring mee.
Gina lijdt namelijk al zes jaar lang aan borstkanker. Het is een bijzonder zwaar gevecht dat ze levert, dat haar en haar man ook nog eens bakken met geld kost. Natuurlijk offer je alle andere uitgaven maar wat graag op om kanker te overwinnen, maar zoiets is natuurlijk wél erg zwaar. De ziekte zelf is al erg genoeg, en daar komen mogelijke financiële problemen dan nog eens bij.
Screen Shot 2016-05-08 at 19.46.42
Ongelooflijk genoeg zijn die financiële zorgen vanaf nu voorbij. Gina heeft namelijk maar liefst twee keer in drie maanden een lokale loterij gewonnen. In totaal won ze 1,25 miljoen dollar, oftewel meer dan 1 miljoen euro.
"We kunnen het nog steeds niet geloven," zeggen zij en haar echtgenoot in een persverklaring van de loterij. "Met wat Gina heeft moeten doorstaan helpt dit heel veel. Wij gaan het geld voor haar gebruiken. Zij is prioriteit nummer één, alleen zij telt."
De eerste loterijwinst vond plaats in februari. Toen won Gina maar liefst 1 miljoen dollar:
https://twitter.com/nclottery/status/699273127843463168
Dat was natuurlijk al fantastisch genoeg, maar ze was nog lang niet klaar. Aan het einde van april had ze namelijk een "goed gevoel." Daarom gaf ze haar echtgenoot opdracht om een lot te kopen van een andere loterij. En boem: even later werd bekend dat ze de jackpot weer gewonnen had. Dit keer bedroeg het totaalbedrag 250.000 dollar.
We zullen maar zeggen: ook bepaald geen kattenpis.
Gina en haar echtgenoot laten weten dat een (groot?) deel van het bedrag gebruikt wordt om haar chemotherapie te behandelen. We weten in ieder geval één ding zeker: door deze loterijwinsten kan Gina vast en zeker de best mogelijke zorg betalen. Laten we nu hopen dat het effect heeft en dat ze haar ziekte uiteindelijk overwint.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten