Geert Wilders wordt keihard op z’n nummer gezet na domme plaatjes op Twitter

De PVV-leider heeft er de laatste tijd een gewoonte van gemaakt om nogal infantiele foto-knutselwerkjes op het sociale medium van het blauwe vogeltje te gooien. Niet iedereen is daar van gediend, en dat zal Wilders voelen ook. Hard!

Met nog ruim 10 maanden te gaan en een ruime voorsprong in de peilingen lijkt het PVV-leider Wilders voor de wind te gaan. Maar wellicht wordt de aartspoliticus toch wel een beetje té gemakzuchtig, want zijn uitingen op Twitter worden met de dag simplistischer, amateuristischer en kinderachtiger. Zo plaatste de PVV’er onlangs een stukje huisvlijt op het sociale medium, waarin te zien is hoe enkele medewerkers een gigantische poster met de beeltenis van Wilders zouden ophangen. “Geert Wilders / Nieuwe President”, aldus het werkstukje:

Zulke plaatjes gaan al jaren rond tussen de minder (grafisch) geletterde PVV-aanhangers, maar nog nooit verlaagde Wilders zich tot het niveau van dit soort bizarre plaatjes.

En dan heb ik het niet alleen over het foute hoofdletter gebruik (‘Ben’, ‘Er’, ‘Klaar’, ‘Voor’, ‘U’, ‘Ook’ en ‘President’ dienen sowieso met een kleine letter te worden geschreven) of over het gebrek aan staatsrechtelijke kennis (Nederland heeft nog nooit een president gehad, Wilders zal hooguit premier worden), maar ook over het feit dat Wilders de inhoud van de politiek gewoon helemaal laat schieten. Het is alleen nog maar roepen en schreeuwen, en het opkloppen van een persoonlijkheidscultus rondom Wilders zelf. Louis Bontes, Kamerlid van VNL, had dan ook een even gevat als meedogenloos antwoord voor PVV-dictator Geert:

https://twitter.com/Louis_Bontes/status/731409761686687745

Zoals je dat in goed Engels pleegt te zeggen: burn! Geert, ben je inmiddels klaar met deze onzin? Want met dit soort tweets gaan we Nederland niet bepaald verbeteren:

Of wat dacht je van deze?

Laten we eerlijk zijn: dit is gewoon broddelwerk. Misschien wordt het eens tijd om met de komende Kamerverkiezingen niet af te rekenen met dit kabinet, maar met de kinderachtige en inhoudsloze PVV. De Tweede Kamer is immers geen kleuterklas.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

27 reacties

 1. Peter Selie

  Kuch, kuch sarko je bent aan zet…

  1. sarko

   Kuch An Dijvie, laat mijn beurt aan mij voorbijgaan…

 2. ceteris paribus

  Wilders doet al jaren niet meer aan serieuze politiek en de meerderheid van de Nederlanders is te slim om op een clown te stemmen.

  Next.

  1. Ali Yas

   “de meerderheid van de Nederlanders is te slim om op een clown te stemmen”

   In dat geval is een nog groter deel van de Nederlanders te slim om op elk van de andere partijen te stemmen, gezien de aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid dat de PVV de minst kleine partij zal worden.

   1. ceteris paribus

    Op die aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid zou ik maar geen kist wijn zetten, heer Yas. Ik meen met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid te kunnen voorspellen dat dit namelijk niet het geval zal zijn.

    1. cmsuijkerbuijk

     Ga JIJ nou maar oproepen, om democratisch aangenomen wetten te overtreden!

  2. J.C.

   @ceteris paribus

   “de meerderheid van de Nederlanders is te slim om op een clown te stemmen” dit duidt er alleen maar op dat de meerderheid van de Nederlanders (?) door de jou zo bewierookte beschaafde en professionele politieke middenpartijen de samenleving hebben verdeeld en in verwarring hebben gebracht.

   De PVV is de laatste jaren die enige partij, die welwillende mensen verbindt.

   En nou niet meer jokken hè, trolleke.

  3. Houtlijm

   Wilders is een politicus pur sang die alle andere zetelklevers in z’n zak steekt. Verbaal en qua argumenten veruit het sterkst in elk debat. En dat wordt -zeer terecht- al maanden achtereen gehonoreerd met de aanvoerders-plaats onder de politieke partijen.

   Wilders vertolkt het slimste deel van de bevolking, zoveel is wel duidelijk. En de kans is groot dat de komende maanden bij een groot deel van het nog slapende volk, ook de ogen opengaan. President zal hij niet worden, maar wel een heel uitstekende premier.

 3. ikweetwatikwil

  En Tim heeft het over kinderachtig. Ha,ha.

 4. Mar

  En dan te bedenken dat mijn schoondochter uit Amerika verplicht was Nederlands te leren en in te burgeren.

 5. H.Vaes

  Ik denk dat het andersom is Cp. Alleen Wilders doet nog aan politiek….de rest weet het niet meer.

 6. J.C.

  Zoals eerder op DDS geschreven: ik had altijd wel enige bewondering voor Louis Bontes, maar deze vind ik wel een zwaar overdreven reactie.

  Ik vind de tweets en de plaatjes van de PVV niet veel anders dan van de andere politieke partijen.

  Tim, veel geschreeuw dit artikel, weinig wol en dus weinig om het lijf.

 7. Ni28

  Wilders is product van onbekwame partijen die de burger in de ellende van afgedwongen islamisering storten. Geen wonder dat hij aandacht krijgt als de grens van de tolerantie gepasseerd wordt. Hij doet hiermee een schepje bovenop en ik vind het niet kinderachtig maar eerder tactisch om de aandacht vast te houden. Dat kunt je zeggen over al zijn uitspraken want die vergeet je niet gauw. Erg slim.

 8. Svetlana

  Gisteren heb ik de profeet Mohammed gezien in een droom die mij vertelde dat Wilders een geheim complot heeft met Ubu Bakr al Bagdhadi om de wereld te veroveren. Wilders Trump en Israel vormen in het westen een nieuwe wereldorde terwijl het MO overgelaten wordt aan de kalifaat van ISIS. Beide kampen hebben echter een fascistische staatsgreep op het ook. Uiteindelijk zullen ook de buitenaardse wezens (die bestaan) de wereld komen overnenen en deel uit zal maken van de nieuwe wereldorde.

  1. Wim

   Weet je zeker dat het niet de paddenstoelen waren in plaats van dromen.

 9. zomaar

  Laten we eerlijk zijn: dit is gewoon broddelwerk. Misschien wordt het eens tijd om met de komende Kamerverkiezingen niet af te rekenen met dit kabinet, maar met de kinderachtige en inhoudsloze PVV. De Tweede Kamer is immers geen kleuterklas.

  en Tim ooit wel eens de Kamerdebatten gevolgd?.

  als je dat ooit wel eens gedaan hebt , dan weet jij donders goed dat het wel degelijk een kleuterklas is , met hun zinloos gewauwel.

  1. Mar

   Wilders lijkt inderdaad op een kleuter die hard poep roept en blijft roepen omdat papa en mama zeggen dat hij dat woord niet mag zeggen.

 10. cmsuijkerbuijk

  Negatieve aandacht is óók aandacht! Dus dit is weer eens geniaal gedaan door de “Redder des Vaderlands”!

  1. Julius

   Was jij niet degene die een dag of wat geleden hier ieman de Nederlandse les las omdat hij een Engels zinnetje plaatste? Maar de Grote Leider gaan we daar natuurlijk niet op aanspreken.

   Ach, Geert Is The Greatest…

   Opvallend trouwens dat megalomane leiders hun tronie altijd en overal groot afgebeeld willen zien. Ik neem aan dat voorbeelden niet nodig zijn..

   1. Beukman

    Citizen Kane was mijn eerste associatie bij het zien van de poster van Geurt the Great.

   2. cmsuijkerbuijk

    Euhhh, Rutte, Samsom, Pechtold, Roemer?

    1. toetssteen

     @Suijkerbuijk
     De grap zit hem juist in de hoofdletters. Nee, ik ga hem niet uitleggen, ik verkneukel me in de domme opmerkingen.

 11. toetssteen

  Leuke Amerikaanse woordgrap, aan u de eer om hem te ontdekken. Het is niet echt moeilijk heur.

 12. Bes Tolen

  Svetlana, bent u zelf binnenaards? Mar, uw schoondochter is gewoon gediscrimineerd. Ondertussen stel ik vrijwel geen vreemdeling meer op prijs. Want ze hebben het stuk voor stuk beter dan de oorspronkelijke Nederlanders, die elke vernedering en elke beperking op hun vrijheden moeten slikken. Het kan verkeren: in Rusland hebben de Russen nu meer te vertellen dan in zo wat honderd jaar. Al kan het daar ook beter. In de Oekraïne zijn de kansen vergooid. Mee door de politieke propaganda dat de Russen de schuld van de miserabele omstandigheden hadden wat niet waar is. Het merkwaardige is dat Polen minder volgzaam is maar daar hebben de Verenigde Superdemocraten ook geen coupe kunnen plegen omdat ze geen vat hadden op die vroege verkiezingen. Bij de eerste Poolse presidentsverkiezingen haalde de Amerikaanse kandidaat maar, wat je noemt ”maar” zestien procent van de stemmen.
  Vrijwel overal in Europa worden nieuwe partijen die zich keren tegen de politieke verwording van de oude partijen met hun rampzalige multicult en massa immigratie, zoveel mogelijk gedwarsboomd. Dat is ook met de PVV het geval en dat is de reden waarom de PVV voor de structuur heeft gekozen, die ze nu heeft. Dat valt de PVV niet te verwijten maar het door de oude politieke partijen opgeroepen antidemocratische politieke klimaat dat grote onveiligheid voor PVV politici en zelfs voor de aanhang met zich mee brengt. De VS en EU lijken er op uit zijn Europa door massa immigratie te destabiliseren en hun kolonialisme hiermee door te drijven ten koste van de te onderwerpen oorspronkelijke volken, die zich niet meer kunnen herstellen.

  1. toetssteen

   @Bes Tolen

   http://www.informationclearinghouse.info/article44649.htm

   Ik weet dat het geldelijke systeem volkomen kapot is, maar dat men dit ervoor over heeft….

 13. Bes Tolen

  Toetssteen bedankt. Het financieel systeem hangt volledig uit het lood. Wie dat veroorzaakt hebben en er van profiteren moge duidelijk zijn. Waarin dit eindigt is de vraag en wie met name de Europeanen (ook die in de VS kun je stellen) nog de nodige politieke hulp kan en wil bieden, is m.i. evenzo een belangrijke vraag. De hele wereld mag zich dat afvragen. Ondertussen heeft de louche macht in de VS talrijke louche vrienden (Engeland als meest verbonden) en een veelvoud aan vazalstaten (Duitsland en Japan als de belangrijkste). Machtswisseling in de VS en in vazalstaten kan aan de huidige overheersing een tegengesteld proces op gang brengen. Daar is wel heel veel voor nodig maar nog niet onmogelijk.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.