Gezocht: Baasje voor onweerstaanbare kat-zonder-oren Derrick

Geen categoriemei 20 2016, 21:00
Ben jij dol op katten, of ken je iemand die dat is? Dan is dit artikel voor jou!
Het is algemeen bekend: katten kunnen eigenwijs zijn, maar uiteindelijk zijn ze ook gewoon ontzettend schattig. Die ogen, die snuit, die pootjes: weinig mensen kunnen de charmes van een kat weerstaan. En terecht!
Jonge katjes hebben uiteraard nog de grootste aantrekkingskracht van allemaal, waardoor deze vaak snel een tehuis vinden. Helaas zijn er ook katten die op één of andere manier toch opgroeien zonder een liefdevolle eigenaar te vinden. Één van deze onfortuinlijke katten is Derrick, die niet alleen daarom een zielig leven achter de rug heeft. Toen het dier voor het eerst bij het dierenasiel in Berlijn kwam, waren zijn oortjes overwoekerd met poliepen. Hij was duidelijk verwaarloosd in zijn vroege jaren, en er zat niets anders op dan de oren te amputeren. Daarom ziet Derrick er nu iets anders uit dan de meeste katten:
Derrick_3
Toen werd echter duidelijk dat dieren ook wel pap gegeten hebben van discriminatie: de andere katten in het asiel willen door Derricks aparte uiterlijk niets met hem te maken hebben, waardoor hij uiteindelijk zelfs in een depressie terecht is geraakt. Inmiddels is hij er weer bovenop door een grote extra portie aandacht van zijn verzorgers, maar eeuwig kan dit zo niet doorgaan.
Het advies van de verzorgers is duidelijk: Derrick moet eindelijk een baasje vinden. Andere katten moeten weinig van hem hebben, maar met mensen en zelfs honden kan hij uitstekend omgaan. Een perfect, flexibel dier dus! Ja, hij ziet er wat anders uit dan de meeste katten, maar dat maakt hem juist opvallend en uniek.
Voor zover bekend heeft Derrick nog steeds geen eigenaar gevonden, dus als je nog een leuke kat zoekt: grijp je kans! Zo ver is Berlijn uiteindelijk ook weer niet, toch?
Derrick_1
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten