Het hoge woord is eruit: Khloe Kardashian heeft plastiche chirurgie ondergaan

De realityster geeft eindelijk toe dat ze onder het mes is geweest, al is het misschien niet vanwege wat mensen denken…

De Kardashians worden al jaren achtervolgd door beschuldigingen dat de meiden zich gelaafd hebben aan plastische chirurgie. Onlangs gingen twee foto’s viral op het internet, waarop het grote verschil goed te zien was tussen Kylie Jenner enige jaren geleden, en de 18-jarige meid nu. Een verschil als dag en nacht.

Maar een andere Kardashian-zus klapt nu uit de school over plastische chirurgie: het is de 31-jarige Khloe, die aangeeft het één en ander versleuteld te hebben aan haar lichaam. Maar niet aan haar borsten, gezicht of buik. Aan haar knieën. En ook niet vanwege de schoonheid. Khloe heeft op haar 16e namelijk een auto-ongeluk gehad, waarbij één van haar knieën volledig verbrijzeld is geweest. Khloe blijft commentaar krijgen op haar ‘gephotoshopte’ knieën op foto’s, maar het is dus echt. Khloe:

“Whenever I post a picture of my legs on Instagram, everyone comments on how f—ed up my knees look. It’s because I’ve had reconstructive surgery, you a—holes!” she wrote. “My right leg is an inch and a half thinner than my left because my muscles deteriorated and never recovered.”

“The reason I’ve had so many of these surgeries – and always wear a knee brace for my workouts – is because I was in a car accident when I was 16,” she explained. “To this day, I remember the exact streets (Ventura Blvd. and Coldwater Canyon).”

Ze vloog door de voorruit heen, en raakte uiteindelijk een paal die langs de weg stond. Diezelfde dag heeft ze nog een operatie aan haar knie gehad, maar velen zouden volgen. Tot op de dag van vandaag draagt La Kardashian een beugel als ze gaat sporten. En heeft ze ooit iets gephotoshopt? Ja, dat heeft ze. Maar ze heeft zichzelf daarbij niet slanker geprobeerd te maken, maar haar ene been juist wat dikker:

“It’s funny because everyone made a big stink about this Instagram photo below because I Photoshopped it. Yes, I did Photoshop it, but I was trying to make my thinner leg look bigger to match my other leg!!!” she said. “All I want are big, thick thighs and I hate how skinny my legs are.”

Die kunnen alle haters dus in hun zak steken!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.