Homo's voorspellen top 3-finish voor Douwe Bob in het Songfestival!

Geen categoriemei 10 2016, 15:00
Eén van de belangrijkste stemblokken van het Songfestival - de homo's - laten blijken massaal te vallen voor de charmes van onze eigen Nederlandse inzending Douwe Bob.
Het is geen geheim dat het Eurovisie Songfestival op een buitengewone hoeveelheid aandacht kan rekenen van de homoseksuele medemens. Veel acts spelen daar op in, door artiesten in 'drag' te sturen of een boodschap over homorechten te verpakken in hun muziek. Van belang is het dan ook om te kijken hoe zij willen gaan stemmen dit jaar. En Nederland komt er dit jaar zéér goed vanaf bij de roze medemens. Weliswaar winnen we de jaarlijkse OUTmusic Award niet (die gaat - bijzonder genoeg - naar Rusland), maar we kunnen wel degelijk rekenen op een top 3-notering:

Het Russische liedje 'You Are The Only One' gaat volgens de gay-kijkers van OUTtv dit jaar het Eurovisiesongfestival winnen en verdient daarom de felbegeerde OUTmusic Award. Rusland kreeg een nipte meerderheid van de stemmen, direct gevolgd door Frankrijk en Nederland.

Gewoon een poll, zei je? Mispoes. Een zeer accurate voorspelling van wie hoge ogen gaan gooien op het Europese liedjesfestijn:

Sinds de invoering van deze award in 2010 werd de uiteindelijke winnaar van het Songfestival vier van de zes keer goed voorspeld (in 2010, 2012, 2013 en 2015).

En Nederland krijgt volgens hen dus brons. Dat is een zéér respectabele finish. En daarbij opgeteld: dat het Russische liedje nauwelijks een marge heeft ten top zichte van onze inzending 'Slow Down' is daarbij een buitengewoon goed teken. Andere stemmers op het Songfestival kunnen ons dan naar de eerste plaats tillen. Dat de Russen enorm bang zijn voor Douwe Bob en zijn rustgevende gitaarliedje, dat blijkt wel uit het feit dat ze hun uiterste best doen om Nederland te saboteren. Een uitgelekte repetitie van Douwe Bobs act verscheen vandaag op het internet - en de Russische vakjury bleek de grote boosdoener.
Hoe dan ook wordt het spannend. Met een overall finish in de top 3, moet het Nederland ook wel lukken om vanavond de voorronde door te komen. We gaan in ieder geval allemaal heel hard duimen voor Douwe Bob! Dat deze held ons vanavond - en daarna zaterdag in de grote finale - intens trots mag gaan maken!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten