Juf is kapot nadat haar kat overlijdt. Dan verrast haar klas haar met twee pluizige haarbollen

Geen categoriemei 10 2016, 14:00
Deze lerares zal haar klas van 2015-2016 nooit vergeten.
Een juf uit Texas was begrijpelijkerwijze bijzonder verdrietig toen haar 16-jarige kat Blondie totaal onverwachts overleed. Maar Tonya Andrews' tranen veranderen in tranen van geluk toen haar leerlingen haar snel daarna een geweldig cadeau gaven: twee jonge kittens.
Een video die online werd gezet door de leerlingen laat zien hoe twee van hen, Ashlei Mahan en Rachel Hanhart, hun lerares proberen te troosten met lekkere cakejes, ballonnen en bloemen. Dan overhandigen ze twee kleine kittens. De reactie van juf Tonya is onbeschrijfelijk.
https://twitter.com/ace040913/status/728594879509499908?ref_src=twsrc%5Etfw
Juf Tonya wordt overweldigd door emoties en barst weer in huilen uit. Maar dit keer huilde ze tranen van geluk.
"Zijn ze van mij," vraagt ze de leerlingen terwijl ze de kittens blij vasthoudt en aait. Ja, ze zijn van u. Tonya kan het bijna niet geloven en is werkelijk extatisch van geluk.
Nadat de video op Twitter werd gezet ging 'ie in weinig tot geen tijd viraal. Zo werd de video al meer dan 60.000 keer geretweet: een echte hit dus. Meer dan honderdduizend mensen liketen de video.
Ondertussen is juf Tonya blijer dan wie ook. Ze heeft de kittens al een naam gegeven (Girlie en en Missy), en heeft ze heel blij meegenomen naar huis waar zij haar nieuwe huisgenoten voorstelde aan haar net zo blije en dankbare echtgenoot.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten