Lolbroek neemt kassameisje op hilarische wijze te grazen

De supermarkt is meestal een plaats waar mensen letterlijk het broodnodige inkopen. Maar wie heeft gezegd dat je er niet voor hetzelfde geld(t) ook een fantastische grap kan uithalen? Bijvoorbeeld met één van de kassameisjes…

Bliep-bliep-bliep. Wilt u daar een tasje bij? Dat is dan 5 cent extra. Bliep-bliep-bliep. Wilt u daar een tasje bij? Dat is dan 5 cent extra. Bliep-bliep-bliep. Wilt u daar een tasje bij? Dat is dan 5 cent extra. Het leven van een kassameisje dat aan het werk is, is vaak nogal eentonig. Deze grappenmaker komt daar gelukkig voor deze werknemer verandering in aanbrengen. Of moeten we zeggen ongelukkig? Want stiekem is het grapje wat hij wil uithalen wel een beetje gemeen:

Zo zie je maar weer: het leven in een supermarkt is geiniger dan je denkt. Je moet de kansen om er plezier te hebben echter wel zelf maken!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.