Lord of the Rings acteur Elijah Woods: Hollywood zit vol pedofielen

Geen categoriemei 24 2016, 11:00
En volgens de Hollywoodster is het misbruik van kinderen goed georganiseerd.
Elijah Woods is eerst en vooral bekend door zijn rol als Frodo in The Lord of the Rings, de epische film-trilogie gebaseerd op de geweldige boeken van J.R.R. Tolkien. Dat betekent echter niet dat hij alleen geacteerd heeft in die film. Sterker nog, Elijah gaat al tijden mee en kent Hollywood van binnen en buiten.
Als hij zegt dat er georganiseerd seksueel misbruik plaatsvindt van kinderen in Hollywood moeten we dat dus buitengewoon serieus nemen:

Several industry figures have been convicted following claims of sex abuse and former child actors - including The Goonies actor Corey Feldman, 44 - claimed he was 'surrounded' by molesters when he was a teenager.

Anne Henry, co-founder of Bizparentz - a group to help young actors - said that Tinseltown is currently sheltering around '100 active abusers'.

Wood, who stars in his new film The Trust told The Sunday Times that his mother had protected him from abuse when he first arrived in Hollywood aged eight.

But he said: 'I've been led down dark paths to realise that these things are probably still happening.'

Woods waarschuwt dan ook dat jonge acteurs -- kinderen -- nog altijd gevaar lopen:

"Als je naïef en onschuldig bent weet je niet hoe de wereld werkt en wil je eerst en vooral succesvol zijn. Parasitische mensen zullen je dan als hun prooi zien. Het ergste hieraan is dat de slachtoffers niet zo luid van zich kunnen laten horen als de mensen met macht."

En het zijn de mensen met macht die a) kinderen in Hollywood misbruiken en b) hun misdaden vervolgens in de doofpot stoppen.
Woods:

"In Groot-Brittannië hebben jullie dit gehad met Jimmy Savile. Het is duidelijk dat er ook iets groots in Hollywood is. Het is allemaal bijzonder goed georganiseerd. Er zijn slangen in de filmindustrie. Wat je je ook maar kunt voorstellen, je kunt ervan uitgaan dat het allemaal gebeurd is in Hollywood."

Het is niet de eerste keer dat een acteur over systematisch kindermisbruik in Hollywood spreekt, maar Elijah Woods is wél één van de bekendste acteurs met de moed om dit blijkbaar grote probleem aan de kaak te stellen. Een andere acteur die vergelijkbare uitspraken heeft gedaan is Corey Feldman, een bekende kinderster uit de jaren 80.
Er moet zo snel mogelijk een grootschalig onderzoek komen zodat de verantwoordelijke kinderverkrachters gearresteerd en veroordeeld kunnen worden. Deze wolven moeten onschadelijk gemaakt worden, en dat kan alleen maar door ze levenslang vast te zetten. Of door ze te castreren -- of allebei.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten