Maak je hard voor Israel, steun actie 'labeling past niet bij onze waarden en normen'

Geen categoriemei 21 2016, 21:00
Op 26 mei 2016 organiseert de Facebook-groep Time to Stand Up for Israel een actie tegen labeling van producten uit Judea & Samaria, Golan en Oost-Jeruzalem. Israël-hatend volk wil dat producten uit die gebieden gelabeld worden omdat ze denken dat dit Israël financieel pijn zal doen.

Wij zien de dreigende maatregelen als discriminatie en antisemitisme, er zijn namelijk behalve in Israël nog 200 andere betwiste gebieden in de Wereld waar geen maatregelen op worden afgekondigd. Slechts de enige democratie in het Midden Oosten, Israël dreigt getroffen te worden door deze éénzijdig discriminatoire maatregel.

De actie begint aanstaande donderdag om 13:45 uur en is exact twee uur later afgelopen. Bevestigde sprekers zijn onder meer Kees van der Staaij van de SGP en Joël Voordewind van de ChristenUnie. Er komen wellicht nog andere sprekers bij, maar die informatie is vooralsnog niet bekend. Om 16:00 begint het debat dat om een uur of 18:00 uur is afgelopen.
Aangezien wij van DDS echte vrienden van Israël zijn verzoeken we onze lezers om de actie bij te wonen en hun steun voor Israël op die wijze duidelijk te maken. De labeling is een wanstaltige actie van antisemieten (vermomd als anti-zionisten). Ze laten landen als Saoedi-Arabië en Iran – waar vrouwen, homo's en anderen op ongelooflijk vreselijke wijze worden behandeld – met rust, maar Israël moet het weer ontgelden. Daar hebben wij onderhand wel genoeg van. Israël is niet alleen een belangrijke bondgenoot van het Westen (en dus van Nederland), maar ook de enige échte democratie in het Midden-Oosten.
Dat land zal nooit alleen staan, in ieder geval niet zolang wij nog leven.
Daarom dus: als je tijd hebt, ga dan naar de actie. Die wordt gehouden op het Plein in Den Haag, pal voor de ingang van de Tweede Kamer. Je kan de demonstranten dus niet missen. Neem voor de goede orde een paar mooie spandoeken en/of vlaggen mee zodat andere mensen (voorbijgangers én Kamerleden) kunnen zien dat Nederlanders niet bereid zijn om Israël aan haar lot over te laten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten