Moslima die massa-aanslag plande krijgt strafvermindering

Geen categoriemei 19 2016, 14:00
Wat ontzettend lief van de Britse autoriteiten. Nu hopen dat ze zich na haar vrijlating als een goed staatsburger gaat gedragen.
De kansen daarop? Umh, ergens tussen nul en nihil denk ik. Maar ja, dat weerhoudt Britse politiekcorrecten er niet van om haar toch nog maar eens een kans te geven. Want stel je voor dat je een radicale moslims voor altijd achter tralies zet en daardoor aanslagen voorkomt. Dat moet je natuurlijk niet willen; misschien dat de 'islamitische gemeenschap' daar aanstoot aan neemt! Brr!

A woman who plotted with her husband to carry out an ISIS-inspired attack on the 10th anniversary of the 7/7 bombings has had her sentence reduced.

Sana Khan, 24, was jailed for 25 years last December for preparing terrorist acts with her then-husband Mohammed Rehman.

But she had her sentence reduce by two years at the Court of Appeal today despite Lord Chief Justice for England and Wales, John Thomas, saying Khan “was determined to fulfil Islamic State’s cause for jihad by the carrying out of an act of terrorism within the UK.”

Mevrouw Khan is dus nog steeds van plan om in naam van de Jihad een aanslag te plegen in Groot-Brittannië, maar ze krijgt wél strafvermindering. Is dat gestoord of slechts knettergek? Iemand die deze vraag wil beantwoorden?
Het echtpaar werd gearresteerd nadat mevrouw Khan's echtgenoot zijn Twittervolgers vroeg: "Het winkelcentrum van Westfield of de Londen metro?" Dat deed hij nadat hij een bom getest had in zijn achtertuin. Ook had hij al een zogenaamde 'martelaarsvideo' opgenomen: de bekende video's die terroristen vaak opnemen voor ze zichzelf opblazen in een poging om zoveel mogelijk niet-moslims met zich mee de dood in te nemen.
Zo ver was het extremistische echtpaar dus al met de voorbereidingen van de aanslag. En hij werd daarin van harte gesteund door zijn vrouw, die het gedachtegoed van ISIS nog steeds aanhangt en er nog steeds van droomt om een bloedbad aan te richten.
Het meest trieste hiervan is dat de Britten ongetwijfeld denken dat deze strafvermindering er voor zal zorgen dat mevrouw Khan minder extreem wordt... terwijl het juist het tegengestelde zal bereiken. Voor haar is dit namelijk een teken dat Groot-Brittannië zwak is en daardoor juist een aanslag verdiend.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten