Nederlandse bus krijgt zwaar ongeluk in België, zeker 20 gewonden

Geen categoriemei 06 2016, 14:15
Vakantie verandert in complete nachtmerrie.
Tientallen Nederlanders en Belgen verheugden zich op een fijn weekendje Parijs, maar de vakantie veranderde in een drama nog voordat ze de Franse grens over waren. Een touringcar van het Nederlandse bedrijf Bovo-tours klapte op een vrachtwagen. Een ogenblik later reed een tweede vrachtwagen vol in op de dubbeldekbus. Minstens één persoon is zwaargewond geraakt bij de botsing.
Het ongeval vond plaats op de E17 richting Frankrijk. Er staan vaak files bij de grensovergang, wat de kans op ongelukken vergroot. Het is niet duidelijk wat precies het ongeval met de touringcar heeft veroorzaakt, maar de meeste passagiers zijn gelukkig met de schrik vrijgekomen: 20 inzittenden raakten lichtgewond, de overigen hebben geen klachten. De Belgische media spreken van één zwaargewonde. Het is niet duidelijk of hiermee een buspassagier wordt aangeduid, of één van de vrachtwagenchauffeurs die bij het ongeval betrokken waren.
Ook voor diegenen die geen schram hebben opgelopen, zit de schrik er natuurlijk goed in. Of ze doorgaan met hun vakantie naar Parijs, of teruggaan naar huis, is niet bekend.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten