snapshot3

Ongelooflijk: tweelingzussen baren tegelijkertijd dochters in hetzelfde ziekenhuis

Geen categoriemei 11 2016, 21:00
Ze zeggen dat tweelingen welhaast telepathische gaven hebben waarmee ze met elkaar communiceren. Welnu, dit lijkt daar een gewoon meesterlijk voorbeeld van.
Stephanie Edginton en Nicole Montgomery zijn al hun hele leven tweelingzussen die samen door het leven gaan. Ze werden slechts drie minuten na elkaar geboren. Bijzonder was het dan ook, dat de twee vrouwen tegelijkertijd zwanger waren.
Maar nog bijzonderder was het, dat de twee tegelijkertijd bevielen van kerngezonde dochters. In hetzelfde ziekenhuis, met de geboortes van de twee nieuwe spruiten slechts zes minuten van elkaar verwijderd. Stephanie kan het nog nauwelijks geloven, zoals ze vertelt aan een lokaal tv-station:

"We hadden een afspraak met de dokter, omdat we voor de vrijdag daarop waren uitgerekend. We kwam er aan en het personeel had meteen zoiets van 'je moet nu naar het ziekenthuis gaan'. Toen kregen we een telefoontje dat Nicole en Rich daar ook naartoe op weg waren."

De nieuwe familie ziet er uit als een geweldig plaatje, vind je niet?
sdgXSBSBGG
Nu maar hopen dat de tweedegraads-tweelingzussen net zo close zullen worden als hun moeders dat al jaren zijn! Eén ding hebben ze in ieder geval al voor elkaar: de pasgeboren nichtjes zijn in precies dezelfde mate ongelooflijk schattig!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten