Oren dicht en radio’s uit: Kylie Jenner begint een carrière in de rapmuziek

Hier hebben we gewoon één eenvoudig woord voor: nee! En voor wie behoefte heeft dat uit te breiden naar drie: doe het niet!

Alhoewel de familie Kardashian/Jenner-familie best leuke foto’s van zichzelf maakt (alleen een zuurpruim zal dat ontkennen), moeten de steenrijke meiden natuurlijk geen illusies krijgen en het idee hebben dat álles wat ze aanraken zal veranderen in platinum, goud, marmer en meer van dat dure materiaal. Kylie Jenner – de jongste en wildste van het stel – lijkt die les nog niet geleerd te hebben. De realityster heeft zich namelijk laten vereeuwigen in een rapliedje. En nee, niet als danseres of als andersoortig eye candy. Kylie rapt daadwerkelijk mee.

Voor wie deze facepalmmuziek wil aanhoren: het liedje staat op Soundcloud en heet ‘Beautiful Day‘. Het liedje is een hersenspinsel van een jongen die zichzelf ‘Burberry Perry’ noemt. Kylie Jenner komt aan bod op 2:40, als ze ineens het refrein begint mee te zingen:

Dat het niet veel soeps is, begrijp de realitypuber stiekem zelf ook wel. Terwijl haar microfoon nog openstaat roept ze “Come on Jordyn let’s be serious stop this. We’re gonna be serious about this. Jordy, Jordyn, Jordyn come on… I’ve never been in a song before. This is a f*cking…” En daarna gaat het alleen nog maar bergafwaarts.

Houd het in het vervolg maar gewoon bij selfies en schoonheidsartikelen, Kylie. Laat het rappen maar over aan de professionals.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.