Razendsnelle actie politie zorgt ervoor dat 3 overvallers worden klem gereden. Helaas is er één heel groot probleem

Geen categoriemei 08 2016, 16:00
Wat een afgang.
Onlangs probeerden die overvallers een supermarkt te veroveren in het Duitse Hildesheim. Het plan was om de geldcassette te stelen voordat de geldwagen aankwam. Helaas was er één probleem voor de dieven heren: toen ze hun actie uitvoerden bleek de man met het geld er nog niet te zijn. Daardoor moesten ze onverrichte zaken terug naar huis.
Ondertussen was de politie natuurlijk al ingeschakeld. Die kwam dan ook razendsnel in actie. Ze zagen de auto van de overvallers wegspurten en zetten de achtervolging in. Na enkele heroïsche acties werd de wagen klemgereden, de inzittenden werden vervolgens uit de auto gehaald.
Leuk, maar er was één probleempje. Al snel bleek namelijk dat de 'overvallers' op geen enkele manier dan ook betrokken waren bij de poging tot diefstal. Het waren gewoon wat mensen die te snel reden.
Daar sta je dan als heldhaftige politieagent die denkt dat hij Batman even heeft laten zien hoe het moet.
Er wordt nu nog steeds naar de overvallers gezocht. Hopelijk gebeurt dat niet door dezelfde agenten die betrokken waren bij deze actie; als dat wel zo is hoeven de criminelen zich namelijk nergens zorgen over te maken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten