Red Bull waarschuwt concurrentie: 'Max Verstappen wordt alleen maar sterker!'

Geen categoriemei 17 2016, 8:00
Red Bull-teambaas Christian Horner is diep onder de indruk van Max Verstappen's prestatie afgelopen weekend.
Dat geldt natuurlijk voor iedereen. In de dagen sinds zijn overwinning is er een soort van volksfeest uitgebarsten in Nederland waaraan zelfs commentators als Olav Mol meedoen.
Dat is allemaal fantastisch. Laten we hopen dat Max ons de komende jaren nog veel meer gelegenheden geeft om blij te zijn. Het goede nieuws? Zijn eigen teambaas Christian Horner twijfelt er geen moment aan dat dit zo zal zijn:

“Als je je bij een nieuw team meteen op de tweede startrij weet te kwalificeren en vervolgens je eerste Grand Prix wint, kan het alleen maar slechter worden”, vertelt Horner. “Ik verwacht echter dat Max alleen maar sterker zal worden wanneer hij meer ervaring opdoet en vertrouwder wordt met de auto. Zijn vertrouwen zal alleen maar groeien.”

Als dat zo is kunnen zijn concurrenten zich opmaken voor een paar heel zware seizoenen. Max liet tijdens de GP van Barcelona namelijk al zien a) buitengewoon getalenteerd te zijn, b) heel goed zijn banden te kunnen sparen en c) heel rustig te blijven onder druk. Als hij nog beter wordt dan hij nu al is heeft Red Bull gewoon een toekomstige wereldkampioen. En wij, als Nederland zijnde, dus ook.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten