Schrikbarend nieuws: ISIS bouwt zelfsturende auto's om tot rijdende autobommen

Geen categoriemei 04 2016, 19:00
De maniakken van ISIS kennen God noch gebod.
De aanslagen die ISIS heeft uitgevoerd in Brussel en Parijs waren behoorlijk 'old school', niet minder bloederig, maar high tech was het ook niet. Gewoon een ouderwetse bom, en machinegeweren. Maar ISIS lijkt er klaar voor om de 21e eeuw binnen te stappen. Als mensen suggereren dat de barbarenclub dat moet doen, bedoelen mensen dat vooral op het gebied van mensenrechten en respect voor het leven.
De krankzinnige ISIS-moordenaars vatten dat natuurlijk anders op: ze willen nu gloednieuwe techniek gaan gebruiken om in te zetten als bom. Neem bijvoorbeeld Google's revolutionaire zelfbesturende auto's. Nee, Google gaat die niet aan ISIS geven.
Maar ISIS is wel van plan om deze computergestuurde mobielen zelf te fabriceren. Én ze daarbij te voorzien van één feature die Google uiteraard niet toevoegt... Lees en huiver:

"Twisted ISIS fanatics are developing a driverless car that could be used to carry out bomb attacks, a Nato expert has warned.

ISIS terror boffins in the groups HQ of Raqqa in Syria are believing to be working on a similar type of vehicle to those being produced by Google.

It is thought ISIS could be planning to load cars with explosives then use the technology to drive them to a specific location before detonating."

Eén lichtpuntje is dat we de ISIS-moordenaars niet kennen als de helderste lichtjes in de kerstboom, maar volgens mij kunnen we gewoon het risico niet nemen dat deze autobom daadwerkelijk het levenslicht ziet. En dus moeten we alles op alles zetten om deze bende knettergekke islamitische slagers te stoppen, voordat ze hun explosieve wagenpark dood en verderf laten zaaien op Europese wegen. Laten we onze oude F16's dus nog even goed oplappen, en dan met verdubbele kracht dat hele ISIS diep het woestijnzand in bombarderen!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten